Medium verhuizing


De gulden middenweg tussen alles of niets doen. U doet wat u zelf goed kunt doen. Het zware en vaktechnische verhuiswerk laat u ons over. Wij komen met 2 tot 4 Sjouwfeurs® en maken u het verhuizen makkelijk.


Zelf verhuizen of laten verhuizen

Verhuizen hoeft zo zwart-wit niet te zijn. Er komt veel kijken bij een verhuizing en u kunt sommige dingen zelf doen. Het sjouwwerk geeft u liever uit handen en daar komt De Meubeltaxi in beeld.

U zorgt dat alles is ingepakt en wij komen vervolgens om de boedel te verhuizen. Een team van Sjouwfeurs laadt alles in de verhuiswagen en zorgt in de nieuwe woning dat het daar komt te staan waar u het hebben wilt.


Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Hoe ziet een medium verhuizing eruit?


Indien u bij ons verhuisdozen bestelt, komen wij deze ruim van tevoren bezorgen. U pakt alles in en zorgt dat de inboedel verhuis klaar is. Demonteren van kasten en bedden doet u zelf, of u laat dit aan ons over.

Op de verhuisdag komt een team Sjouwfeurs om de inboedel in de verhuiswagen te laden. Alles wordt afgedekt met verhuisdekens en vast gezet met spanbanden. In overleg kunnen we enkele grote of kwetsbare meubels nog voor u inpakken.

U geeft aan waar u alles wilt hebben in de nieuwe woning en wij zorgen dat het daar komt te staan. Uitpakken doet u vervolgens zelf en later komen wij de lege verhuisdozen dan weer ophalen.

Voordelen medium verhuizing

Behoud controle door veel zelf te doen voor uw verhuizing

Beheers de verhuiskosten door alleen het zware werk uit te besteden

Leun op de verhuisdag achterover en maak er samen met de Sjouwfeurs® een leuke dag van!

Hoeveel kost een medium verhuizing?

De kosten liggen gemiddeld tussen de €1.000 en €3.000 voor een medium verhuizing. Dit is afhankelijk van de grootte van uw inboedel, de omstandigheden ter plekke en de extra diensten die u nog van ons afneemt zoals montage en het leveren van verhuisdozen.


Wat onze klanten zeggen

Zeer efficent en zeer empatisch, het een zeer bijzondere ervaring . een zeer!!!! grote chapeaux


Heldere communicatie en er was een goed op elkaar ingespeeld team geregeld.


Het verhuizen van mijn gezin naar een nieuw huis was zo'n geweldige ervaring met de mannen van De Meubeltaxi!

Wat is er nodig voor een verhuisofferte?

Wij hebben inzicht nodig in wat ons te doen staat en onder welke omstandigheden. Als uw woning te koop staat, dan is deze waarschijnlijk online terug te vinden. Dit biedt ons de gelegenheid om bij u binnen te kijken, zonder dat we hiervoor fysiek langs moeten komen.

In een telefoongesprek nemen wij de inboedel met u door. Gaat alles mee, of blijven er dingen achter? Wat doet u zelf en wat besteedt u uit? Wat kunnen wij verder nog voor u betekenen? Bepaalde diensten kunnen wij als optie aangeven, zodat u ziet hoeveel u eventueel kunt besparen.

Een fysiek bezoek is pas nodig als er omstandigheden zijn die erg afwijken van de norm. Meestal is het bekend terrein voor ons en dan is de digitale werkwijze duurzaam en efficiënt.

MEDIUM verhuizing

door:De meest gekozen

verhuisservice

Ruim de helft van onze klanten kiest voor deze manier van verhuizen. Het inpakken is fysiek voor de meeste mensen te doen en het geeft gelijk de mogelijkheid om een beetje op te ruimen.

Het zware sjouwwerk is niet voor iedereen geschik. Dan is het fijn als er sterke kerels komen die dit gewend zijn en die het leuk vinden om te doen.

Vaktechnisch is verhuizen soms ook moeilijker dan het lijkt. Onze Sjouwfeurs® weten hoe je efficiënt en netjes kunt verhuizen. Zij zijn Tetris-masters als het gaat om het laden van de verhuiswagen.


nl_NL_formalDutch