Verhuisbedrijf Rotterdam


Al 15 jaar staat De Meubeltaxi in Rotterdam synoniem voor vertrouwen en kwaliteit in verhuizingen, een feit dat onderstreept wordt door onze uitstekende klantbeoordeling van 9,3. Stap in en ervaar een naadloze verhuizing met een partner die elke keer weer bewijst dat u hier aan het juiste adres bent!         

Wat kost verhuizen in Rotterdam?

Elke verhuizing in Rotterdam brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee en verdient een persoonlijke touch. Vraag een offerte bij ons aan en ontvang een helder kostenoverzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent voor uw verhuizing. Om u een idee te geven, vind je hieronder onze diverse soorten verhuisservices:

  • Budgetverhuizing - Laat uw noodzakelijke meubels snel en efficiënt binnen 3 uur verhuizen door onze twee deskundige verhuizers.
  • Medium verhuizing - Een team van vier verhuizers staat klaar om uw volledige inboedel van woning naar woning op de begane grond te verhuizen, en dat allemaal binnen 5 uur.
  • Premium verhuizing - Voor de volledige verhuiservaring zijn zes verhuizers de hele dag beschikbaar om alles, inclusief de montage van meubels, van begin tot eind te regelen.

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Verplaats uw dozen en lichtere items gemakkelijk door Rotterdam met onze speciale bakfiets. Voor de zwaardere objecten, zoals wasmachines of omvangrijke meubelstukken, staan onze Sjouwfeurs® klaar om deze veilig naar uw nieuwe woning te brengen. Ontdek meer over onze voordelige verhuismogelijkheden.

wasmachine verhuizen Rotterdam

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi.

Zonder eigen vervoer? Geen probleem, wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw gehele inboedel in Rotterdam. U kunt kosten besparen door zelf in te pakken en alles voor te bereiden voor de verhuisdag. Onthoud: een goede voorbereiding legt de basis voor een soepele verhuizing! Meer weten? Lees verder over onze medium verhuizing opties.

bed verhuizen rotterdam

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Wij gaan een stapje verder door niet alleen uw inboedel te verhuizen, maar ook uw bakfiets! Laat de volledige verhuistaak, inclusief inpakken, monteren en uitpakken, over aan De Meubeltaxi in Rotterdam. Zo verloopt uw verhuizing zonder enige moeite. Ontdek de volledige serviceopties voor een premium verhuizing.


Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Vertrouw uw zakelijke verhuizing in Rotterdam toe aan De Meubeltaxi. Bij een bedrijfsverhuizing is het behoud van bedrijfscontinuïteit net zo cruciaal als de fysieke verhuizing zelf. Wij zorgen dat alles naadloos verloopt, zonder uw bedrijfsactiviteiten te verstoren. Leer meer over onze gespecialiseerde bedrijfsverhuizingen.

Voordelen van De Meubeltaxi

De Meubeltaxi staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij elke verhuizing een persoonlijke touch krijgt en de specifieke behoeften van de klant centraal staan.

Of het nu gaat om een last-minute verhuizing, vervoer van enkele grote items of een volledige woningontruiming, wij bieden flexibele opties die aansluiten bij diverse behoeften.

Met professionele verhuizers, hoogwaardige verpakkingsmaterialen en een zorgvuldige aanpak garanderen wij de veiligheid van je eigendommen. Klanten kunnen vertrouwen op een tijdige en betrouwbare service.

Professioneel en erkend verhuisbedrijf in Rotterdam

Verhuizen kan veel gedoe zijn, maar geen zorgen! De Meubeltaxi, een professioneel en erkend verhuisbedrijf in Rotterdam, is er voor u. Wij hebben veel ervaring met verhuizen en doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. We verplaatsen niet alleen uw spullen van de ene naar de andere plek; we zorgen ervoor dat u helemaal geen stress heeft van uw verhuizing.

Wij zijn meer dan alleen verhuizers; wij zijn uw betrouwbare partners in het verhuisproces. Onze naam staat synoniem voor kwaliteit, iets dat we hebben opgebouwd door consequent een service te leveren die boven de standaard uitstijgt.


  • Ons team - Onze experts, met uitgebreide training achter de rug, zijn niet enkel verhuisspecialisten, maar ook architecten van een zorgeloze, ontspannen verhuiservaring voor u.
  • Innovatieve aanpak - Wij als verhuisbedrijf in Rotterdam passen de meest geavanceerde strategieën en methoden in verhuizen toe, en streven voortdurend naar verbetering en vernieuwing, allemaal om u een ongeëvenaarde service te bieden.
  • Uw gemoedsrust - Bij De Meubeltaxi is het welzijn van uw bezittingen onze prioriteit, gewaarborgd door professionals met branche-erkenning en expertise.
  • Stap in voor gemak - Beleef het comfort van een moeiteloze verhuisdag, georkestreerd door niemand minder dan De Meubeltaxi, uw partner in het verhuizen.

Met trots dragen wij het NIWO-certificaat en zijn we verzekerd bij TVM verzekeringen Symbolen van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uw gemoedsrust, waarmee we u een professionele en zorgeloze verhuisservice garanderen.

Wat onze klanten zeggen

Zeer prettig. Logistiek is uitstekend geregeld. Je ontvangt regelmatig een opdehoogte houdertje. De "sjouwfeurs" (demontage en montage) werken heel zorgvuldig en weten goed waar ze mee bezig zijn. Ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.


jullie hebben een flyer bij mij door de deur gedaan toen ik mijn huis te koop zette. dat was een slimme zet want ik had zelf nog niet aan de verhuisservice gedacht. Tevens vond ik de prijs-kwaliteit verhouding goed maar ook vooral dat jullie direct reageerde op mijn aanvraag en belde om te inventariseren wat ik nodig had. service op de dag zelf was ook zeer goed, ik ben een tevreden klant.

Heel fijn, snel en ervaren team van verhuizers! Ze werken snel, maar ook precies. Alle spullen werden handig ingeladen en in het nieuwe huis weer in de juiste ruimte neergezet


verhuisservice in Rotterdam

Verhuizen met plezier! De Meubeltaxi maakt verhuizen in Rotterdam leuk en gemakkelijk

Een ontspannen verhuisdag: Het is mogelijk met de veelzijdige diensten van De Meubeltaxi als verhuisservice in Rotterdam! Wij staan garant voor een soepel verloop en een aangename ervaring dankzij onze vakkundige en klantgerichte aanpak.


Verhuizingen voor Senioren - De Meubeltaxi heeft een speciale service voor senioren, waar comfort en gemak centraal staan. Wij als verhuisbedrijf in Rotterdam zetten ons in voor een hartelijke en respectvolle behandeling, zodat uw verhuizing naar uw nieuwe thuis moeiteloos en aangenaam is.

Spoedverhuizingen - Onvoorziene verhuisnood? Stress is overbodig! De Meubeltaxi als verhuisservice in Rotterdam is uw steun en toeverlaat voor elke spoedverhuizing in en om Rotterdam. We zijn er voor u, klaar om direct en nauwkeurig te handelen, ook bij onverwachte situaties.

Hulp bij Verhuizen - Behoefte aan extra ondersteuning op de grote dag? Onze verhuisassistenten in Rotterdam zijn er om het u gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om het sjouwen van zware dozen of het zorgvuldig inpakken van uw persoonlijke spullen, wij vereenvoudigen uw verhuisdag.

Woningontruimingen - Staat u voor de zware taak van een woningontruiming? Overhandig deze verantwoordelijkheid aan De Meubeltaxi als verhuisservice in Rotterdam. Wij pakken het grondig en met respect aan, met bijzondere aandacht voor uw specifieke voorkeuren.

Een offerte voor uw verhuizing vandaag nog geregeld!

Waarom verhuizen in Rotterdam verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


  • Sjouwfeurs® - Met de juiste mensen zorgen wij ervoor dat er niet meer verhuisd ‘moet’ worden, maar dat u zin krijgt om te verhuizen. Onze verhuizers hebben dezelfde mentaliteit en zorgen als team dat uw verhuizing naar een nieuwe locatie in Rotterdam op rolletjes loopt.
  • Gebroeders Kat – De Meubeltaxi is een familiebedrijf. Dit verhuisbedrijf wordt sinds 2008 gerund door Maarten en Mattijs Kat. Hun missie is om verhuizen tot een plezier te maken en daarbij ligt de focus op zorg voor de medewerkers en aandacht voor de klant.
  • 9,3 beoordeling – Onze klanten in Rotterdam hebben die onze verhuisservice goed hebben ervaren, zijn zo vriendelijk geweest om hierover te vertellen. Lees de recensies die onze klanten hebben geschreven en overtuig u van onze verhuiskwaliteiten.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?

Grote meubels en lastige spullen verhuizen in Rotterdam

In Rotterdam komt De Meubeltaxi vaak voor de uitdaging te staan van het verhuizen van grote meubels en moeilijk hanteerbare voorwerpen. Wij blinken, als verhuisbedrijf in Rotterdam, uit in deze specifieke situaties, waarbij we vertrouwen op gespecialiseerde verhuisapparatuur en doordachte strategieën.

Of het nu gaat om een omvangrijk meubelstuk, een kwetsbaar kunstwerk of een zwaar trainingsapparaat, wij staan paraat met de benodigde uitrusting en expertise.

Dankzij gedetailleerde planning en het gebruik van efficiënte hulpmiddelen zoals verhuisliften en speciaal ontworpen ondersteuningssystemen, garanderen we een veilige en vlotte overgang voor uw meest uitdagende items door ons als verhuisbedrijf in Rotterdam.

Verhuismaterialen

Elektrische Traploper - Zeg gedag tegen fysieke uitputting tijdens het traplopen! Ons geavanceerde trapklimhulpmiddel neemt alle last van uw schouders. Geen enkele trap is te uitdagend of gecompliceerd. Wij zorgen voor een veilige verplaatsing van al uw kostbaarheden, zonder enige spanning. De Sjouwfeurs van ons verhuisbedrijf De Meubeltaxi in Rotterdam kunnen alleen van de elektrische traploper gebruik maken als er voldoende ruimte is.


Verhuislift - Ervaar het comfort van onze doeltreffende verhuislift! Waarom zou u moeizaam door krappe trappenhuizen navigeren als de route naar boven zo simpel kan zijn? Geen enkel object is voor De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Rotterdam te omvangrijk of te zwaar. Wij brengen alles vlot naar boven, snel en betrouwbaar. Uw verhuisdag wordt een stuk relaxter met De Meubeltaxi!


Verhuiskraan - Waar gewone technieken falen, daar schiet onze verhuiskraan te hulp! Staat u voor de taak om omvangrijke spullen te verhuizen die een standaardbenadering niet aankunnen? Geen zorgen, wij als verhuisbedrijf in Rotterdam staan klaar! Onze verhuiskraan beweegt vakkundig rond elk hindernis en zet uw eigendommen neer precies waar ze moeten zijn. Zelfs de meest complexe verhuizingen worden een fluitje van een cent met onze professionele ondersteuning.


FAQ voor verhuizen naar of binnen Rotterdam met Meubeltaxi

Biedt De Meubeltaxi hulp bij het inpakken en demonteren van meubels voor mijn verhuizing naar Rotterdam?

Ja, zeker! We bieden optionele inpak- en demontage services om u te helpen bij het voorbereiden van uw meubels en bezittingen voor de verhuizing. Onze ervaren teamleden zullen zorg dragen voor het veilig inpakken en demonteren van items, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details.

Kan De Meubeltaxi helpen bij het vinden van geschikte opslagruimte in Rotterdam?

Ja, wij kunnen u helpen bij het vinden van geschikte opslagruimte in Rotterdam als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft voor uw spullen. Neem contact met ons op, en wij zullen u adviseren over betrouwbare opslagmogelijkheden in de buurt van Rotterdam.

Biedt De Meubeltaxi verhuisverzekering voor mijn bezittingen tijdens de verhuizing naar Rotterdam?

Ja, wij bieden verhuisverzekering om uw bezittingen te beschermen tijdens de verhuizing naar Rotterdam. Onze verzekering dekt eventuele onvoorziene schade aan uw spullen. Wij kunnen u hierover meer informatie geven tijdens het plannen van uw verhuizing.


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


In Rotterdam zit u goed bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Ook in de omgeving van Rotterdam is onze verhuisservice beschikbaar: Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Hoogvliet en Ridderkerk. Komt u van verder naar het mooie Rotterdam? Wij komen uw inboedel graag ophalen in de rest van Nederland of tot over de grens in Duitsland, Frankrijk en België.Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf in Rotterdam.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze ervaren verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf Rotterdam. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen! Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op!


Vestiging De Meubeltaxi Rotterdam


Kiotoweg 129, 3047BG Rotterdam
010-2683003
vervoer@demeubeltaxi.nl
nl_NL_formalDutch