Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi is in 2008 opgericht in Rotterdam. Eén man, een oude bus, 5 verhuisdekens en een hondje vormden destijds de basis. Tegenwoordig zijn onze professionele verhuizers compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing in Rotterdam vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest!

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing Rotterdam

Voor elk budget een oplossing.

Kunt u zelf ook een beetje de handen uit de mouwen steken? Dan kunnen we de verhuizing samen met u uitvoeren. U kunt ook een deel van de verhuizing door ons laten doen. Een budget verhuisservice draait om het slim besparen van verhuiskosten. Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing Rotterdam

Half om half met De Meubeltaxi

U zorgt voor de voorbereiding en wij zorgen vervolgens dat uw inboedel in de nieuwe woning komt te staan. Een team van Sjouwfeurs® verhuist meubels en dozen met de verhuiswagen. Indien gewenst kunnen we hulp bieden bij montagewerk. Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine
Meubeltransport Bed Verhuizen

Premium verhuizing Rotterdam

Tijd over houden voor andere dingen.

Volledige verhuisservice bij grote of kleine verhuizingen in Rotterdam! Geef alle zorgen uit handen. Wij pakken de volledige boedel in; kleine dingen in dozen, meubels en kwetsbare objecten netjes ingepakt. Montagewerk inclusief muurbevestigingen en indien gewenst pakken we ook weer uit. Verhuisbedrijf De Meubeltaxi Rotterdam biedt u premium verhuisservice bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Zo snel mogelijk weer in business.

Wij hebben met meerdere bedrijven in Rotterdam al een jarenlange samenwerking voor bedrijfsverhuizingen. Dit gaat vaak om interne verhuizingen, maar ook verhuizingen tussen locaties. Heeft u een volledige bedrijfs verhuisservice in Rotterdam? Wij komen graag bij u langs. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Ontvang van ons een offerte op maat

De offerte aanvraag neemt ongeveer 8 minuten in beslag

Waarom verhuizen in Rotterdam met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het bedrijf. Zoekt u een verhuisbedrijf in Rotterdam, dan kunt u nog altijd op De Meubeltaxi rekenen!


  • Sjouwfeurs® – Handen uit de mouwen en aanpakken; onze Sjouwfeurs® zijn vakkundige kerels waar je ook een leuk praatje mee kunt maken. Zij zijn de hoeksteen van onze succesvolle verhuisservice in Rotterdam.
  • Familiebedrijf – De Meubeltaxi is een verhuisbedrijf van Maarten en Mattijs Kat. Onze missie is uw verhuizing een plezier te maken. Met onze ervaring zorgen we voor een goede planning. Onze fantastische Sjouwfeurs hoeven het dan alleen nog maar goed uit te voeren.
  • 6500+ reviews Wij zijn dankbaar voor de vele positieve beoordelingen die wij voor onze verhuisservice hebben gekregen. Een 9,3 gemiddeld en de afgelopen jaren scoren wij gemiddeld zelf nog iets hoger!

Wat onze klanten zeggen

Zeer prettig. Logistiek is uitstekend geregeld. Je ontvangt regelmatig een opdehoogte houdertje. De “sjouwfeurs” (demontage en montage) werken heel zorgvuldig en weten goed waar ze mee bezig zijn. Ze zijn ook nog eens heel vriendelijk.


jullie hebben een flyer bij mij door de deur gedaan toen ik mijn huis te koop zette. dat was een slimme zet want ik had zelf nog niet aan de verhuisservice gedacht. Tevens vond ik de prijs-kwaliteit verhouding goed maar ook vooral dat jullie direct reageerde op mijn aanvraag en belde om te inventariseren wat ik nodig had. service op de dag zelf was ook zeer goed, ik ben een tevreden klant.

Heel fijn, snel en ervaren team van verhuizers! Ze werken snel, maar ook precies. Alle spullen werden handig ingeladen en in het nieuwe huis weer in de juiste ruimte neergezet


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


In Rotterdam zit u goed bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Ook in de omgeving van Rotterdam is onze verhuisservice beschikbaar: Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs, Hoogvliet en Ridderkerk. Komt u van verder naar het mooie Rotterdam? Wij komen uw

inboedel graag ophalen in de rest van Nederland of tot over de grens in

Duitsland, Frankrijk en België.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze ervaren verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen! Heeft u nog verdere vragen? Neem gerust contact met ons op!