Over ons

Bij De Meubeltaxi draait alles om het verplaatsen van uw meubels van punt A naar punt B zonder de stress en het gedoe die er vaak mee gepaard gaan. We begrijpen dat verhuizen of meubeltransport soms een hele klus kan zijn en daarom zijn we hier om het simpel, snel en zelfs een beetje leuk te maken.Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Onze missie 

Onze missie is ‘Verhuizen met plezier’. Wij willen dat u een fijne verhuizing heeft en dat onze medewerkers een leuke dag hebben. Dat gaat hand in hand en het één versterkt het ander.

Onze kennis en 15 jaar ervaring helpen enorm in het verwezenlijken van onze missie. De belangrijkste reden om te verhuizen met De Meubeltaxi zijn onze Sjouwfeurs®; onze grote trots en misschien wel de beste verhuizers van Nederland. 

over-ons-demeubeltaxi_1

Wie zijn wij

Sjouwfeurs®

Verhuizers met een positieve instelling, goed gemanierd, in voor een praatje, slim en vakkundig, harde werkers, gezellig, capabel, fit en sterk. Zij zijn goed ingespeeld op elkaar en dat maakt verhuizen leuk.

Familiebedrijf

Samen verhuizen: houd de kosten laag door veel zelf te doen en besteed het meest lastige uit aan vakkundige verhuizers

Recensies

Onze klanten zijn blij met ons en maken ons ontzettend trots met het schrijven van een positieve recensie. Vorig jaar scoorden wij gemiddeld een 9,4 en overall halen wij een 9,3 beoordeling uit meer dan 6.000 recensies 

Ons verhaal

De Meubeltaxi begon als een idee tussen twee broers die de frustratie kenden van het sjouwen met zware meubels. Ze vroegen zich af: waarom is er geen service die net zo gemakkelijk is als het bestellen van een taxi? En zo werd De Meubeltaxi geboren.

Sinds onze bescheiden start tijdens onze studententijd hebben we duizenden klanten geholpen met hun meubeltransportbehoeften. We zijn gegroeid, maar ons doel is hetzelfde gebleven: het verplaatsen van meubels zo simpel maken als een ritje met de taxi.

Vraag direct jouw offerte aan

De Meubeltaxi staat voor je klaar

Heeft u vragen of wilt u een meubeltransport boeken? Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op via onze contactpagina en laat ons u helpen bij een soepele overgang.

Bedankt dat u voor De Meubel Taxi heeft gekozen. We kijken ernaar uit om uw meubels veilig en stressvrij te verplaatsen!


nl_NL_formalDutch