Premium verhuizing


U geeft aan waar de inboedel in de nieuwe woning komt te staan en wij regelen verder alles. Inpakken, demontage, verhuizen en weer uitpakken. Een full-service verhuizing waarbij u volledig ontzorgd wordt.

Rotterdam verhuizer


Verhuizen als dienstverlening

Er zitten maar 24 uur in een dag, dus dat maakt tijd kostbaar. U kunt best zelf verhuizen, maar uw tijd is beter geïnvesteerd in andere dingen. Dan is het handig dat een verhuisbedrijf u een hoop werk uit handen kan nemen.

Wij komen bij u langs om uw wensen door te nemen. Wat moet er precies gebeuren en zijn er misschien dingen die u toch liever zelf doet? U krijgt een verhuisofferte op maat.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Hoe ziet een premium verhuizing eruit?


De verhuizing wordt, afhankelijk van de omvang, uitgevoerd in 1 of meerdere dagen. Wanneer de inboedel overzichtelijk is en de omstandigheden niet al te uitdagend, dan kan er verhuisd worden in 1 dag. In de ochtend pakken we alles in en verhuizen we de inboedel naar de nieuwe woning. In zo’n scenario pakt u zelf uit.

Wanneer er wat meer bij komt kijken, rekken we de planning wat verder op. Op dag 1 komen wij demonteren en inpakken. Op dag 2 wordt de inboedel verhuisd en op dag 3 wordt alles uitgepakt. Als de mogelijkheid er is om de verhuizing in minder dagen te doen, dan nemen wij die. Wij snappen dat het prettig is wanneer u weer gewoon thuis kunt wonen.

Het belangrijkste echter, is dat de verhuizing goed wordt uitgevoerd. We willen de inboedel graag heel houden en zowel de oude als de nieuwe woning heel.

Voordelen premium verhuizing

Besteed de gehele verhuizing uit: inpakken, montage, verhuizen en uitpakken

Leef tot de laatste dag gewoon door in uw huidige woning

Woon vanaf dag 1 in uw nieuwe woning alsof er niets veranderd is!

Hoeveel kost een premium verhuizing?

Een verhuizing met weinig montagewerk waarbij wij inpakken en u zelf uitpakt, zal tussen €2.500 en €4.500 kosten afhankelijk van de inboedel en omstandigheden. Een full-service verhuizing is mogelijk vanaf €5.000 en kan oplopen tot een 3-voud hiervan.


Onze klanten zijn positief:

DeMeubeltaxi is een fijn bedrijf! De mannen hebben fantastisch werk geleverd. Vriendelijke mensen die weten wat ze doen. Oog voor spullen en de omgeving waar ze werken.


Op tijd, vriendelijk, hard werkend, relaxed, in een woord geweldig! Wij kunnen iedereen De Meubeltaxi aanraden!! 2Toppers, Sam & Job....


de Heer

Spijkenisse

Professioneel te werk gegaan waardoor er geen schade is gekomen aan de trap en muren tijdens het naar boven tillen van de last.


Offerte voor een premium verhuizing

Wij komen bij u langs voor een inventarisatie. We nemen uw wensen door en stellen een plan op om de boedel netjes en vlot te verhuizen. We kijken wat er gedaan moet worden aan montage, of het mogelijk is om met een verhuislift te werken, wat de omvang van de boedel is en welke objecten bijzondere aandacht verdienen.

Het is belangrijk dat de boedel zonder schade verhuisd wordt. Dit geldt ook voor de oude en de nieuwe woning. Door de boedel goed in te pakken, verkleinen wij het risico op schade. Door het sturen van vakbekwame Sjouwfeurs zorgen wij dat uw verhuizing op betrouwbare wijze wordt uitgevoerd.

U ontvangt van ons een verhuisofferte waarin wij eventueel kunnen specificeren hoeveel u kunt besparen wanneer u bepaalde dingen zelf zou doen.

nl_NL_formalDutch