Verhuisbedrijf

Dordrecht


Schapekoppen verkiezen De Meubeltaxi als verhuisbedrijf nr.1 in Dordrecht. Verhuizen in Dordt begint goed met Sjouwfeurs®: kerels die hun werk met plezier doen en dat is te zien aan de glimlach waarmee u ze ziet rondlopen.

Bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi is uw inboedel verzekerd tijdens de verhuizing naar uw nieuwe woning. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en zijn voorzien van professionele materialen om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen. Verhuizen in Dordrecht wordt een plezier met de erkende verhuizers van verhuisbedrijf De Meubeltaxi.

Welke verhuizing past bij u?

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Goedkoop verhuizen in Dordrecht doet u helemaal zelf. Daar waar dat niet gaat, schakelt u ons verhuisbedrijf in voor bijvoorbeeld het verhuizen van meubilair en witgoed. Lees meer over budget verhuizing.

Budget Verhuizen
Meubeltransport Wasmachine

Medium verhuizing

Samen maken we er een feestje van.

Voordelig verhuizen in Dordrecht is mogelijk met een beetje hulp en een slimme organisatie. Onze verhuisspecialist overlegt wat u zelf kunt doen en wat wij voor u kunnen doen. Lees meer over medium verhuizing.

Premium verhuizing

Tijd over houden voor belangrijke zaken.

Laat u ontzorgen en besteed de volledige organisatie en uitvoer van uw verhuizing aan verhuisbedrijf De Meubeltaxi over. Full verhuisservice in Dordrecht. Lees meer over premium verhuizing.

Meubeltransport Bed Verhuizen
Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Bureaus, stoelen, kasten, computers, dozen en planten. Dat behelst de gemiddelde kantoorverhuizing. Ook voor uw grote bedrijfsverhuizing in Dordrecht zit u bij onze ervaren verhuizers goed. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Binnen 8 minuten heeft u de offerte aangevraagd

Waarom verhuizen in Dordrecht met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

De Meubeltaxi is een familiebedrijf van Maarten en Mattijs Kat. Deze broers zijn geboren in Dordrecht en behaalden daar 18 jaar later hun rijbewijs. Iets wat nog altijd goed van pas komt bij het verhuizen in Dordrecht.

Wij zorgen goed voor onze verhuizers en stellen hen daarmee in staat om goed voor onze klanten te zorgen. Deze simpele filosofie heeft geleid tot 6.000+ recensies met een gemiddelde beoordeling van 9,3.


  • Sjouwfeurs® – Het begint met een goede instelling en dan volgt de vaardigheid snel. En met die vaardigheid zit het wel snor, want de gemiddelde verhuiservaring van onze Sjouwfeurs® ligt op 4 jaar.
  • NIWO – De Meubeltaxi voldoet aan alle voorwaarden om professioneel te verhuizen, waaronder de strenge eisen van het NIWO. Deze worden iedere 5 jaar opnieuw getoetst.
  • 15 jaar verhuisservice – Verhuis Service met een hoofdletter geschreven, omdat wij het belangrijk vinden om een goede dienst te verlenen. Als je iets doet, doe het dan goed. Met 15 jaar ervaring is De Meubeltaxi een professioneel verhuisbedrijf in Dordrecht.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?

Wat onze klanten zeggen

Servicegericht, oplossingsgericht, sociaal, beschaafd, accuraat, vriendelijk. Collega’s goed op elkaar ingespeeld.

Perfect. Alles netjes geregeld en goede communicatieve jongens die hun werk heel goed uitvoeren.


Monhemius

Papendrecht

Goed Nederlands sprekend personeel. Erg beleefd en vriendelijk. Zijn heel voorzichtig met je eigendommen.


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


U zoekt een verhuisbedrijf in Dordrecht? Onze verhuisservice is actief in de Drechtsteden, dus ook in Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Barendrecht bieden wij graag onze dienstverlening aan. Gaat u verhuizen van of naar Dordrecht, dan is ons verhuisbedrijf beschikbaar in heel Nederland tot over de grens in België, Frankrijk en Duitsland.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!