Budget

verhuizing


De gulden middenweg tussen alles of niets doen. U doet wat u zelf goed kunt doen. Het zware en vaktechnische verhuiswerk laat u ons over. Wij komen met 1 of 2 Sjouwfeurs® en maken u het verhuizen gemakkelijk.

wasmachine verhuizen Rotterdam

Besparen op verhuizen

Het is heerlijk om geheel verzorgd te worden tijdens uw verhuizing. Maar het is ook heerlijk om lekker op vakantie te gaan of een nieuwe bank te kopen. Die euro kunt u maar 1 keer uitgeven, dus dan loont het soms de moeite om wat meer zelf te doen.

U verhuist zelf alle lichte en kleine dingen en laat de meubels en het witgoed aan ons over. Wij sjouwen de wasmachine over de trap en verhuizen die hoekbank en tuinset met onze verhuiswagen. Zo bent u geholpen met de dingen die u zelf niet kunt doen en kunt u toch besparen op verhuizen.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Hoe ziet een budget verhuizing eruit?


Wij sturen 1 of 2 Sjouwfeurs® en een verhuiswagen. Indien gewenst kunnen zij nog enkele meubels inpakken. Zij laden de meubels in de verhuiswagen, dekken deze af met verhuisdekens en zetten ze vast met spanbanden. Wij verhuizen de meubels naar de nieuwe woning en zetten deze in de gewenste ruimte. De wasmachine en de droger koppelen wij weer aan.

Als u zelf een handje helpt, dan heeft u gezorgd dat alle verhuisdozen beneden klaar staan en helpt u om deze in te laden. We vullen de gaten in de laadruimte met dozen en kleine spullen en kunnen zo nog een hoop meer meenemen, zonder dat het al te veel moeite kost. Bij het uitladen helpen wij om dit op de begane grond af te leveren. De grote meubels sjouwen wij weer over de trap omhoog.

Woont u in een appartement, dan maken wij het werk makkelijk met onze hondjes en steekwagens. We maken alles rollend en u kunt helpen om het in en uit de lift te halen. Zo kunnen we snel werken en maken wij het u makkelijk. Soms is het makkelijk om een verhuislift in te zetten. U helpt de Sjouwfeur® boven om de verhuislift op te laden en beneden zorgt de andere Sjouwfeur® samen met de operator van de verhuislift om deze af te laden.

Goedkoop Verhuizen

Verhuizen is een vak en om vakmensen in te zetten ben je meestal iets meer kwijt. Ga je voor het 3-gangenmenu bij een slecht beoordeeld restaurant, of geef je iets meer uit voor één kwalitatief hoofdgerecht bij een toprestaurant? Goedkoop verhuizen kan op een teleurstelling uitlopen.


OF

Voordelig

Verhuizen

Voordelig verhuizen betekent iets meer zelf doen, maar wel erop kunnen vertrouwen dat afspraken worden nagekomen en dat u betrouwbare, vakkundige en vriendelijke mensen over de vloer krijgt.Hoeveel kost een budget verhuizing?

De uiteindelijke kosten hangen af van verschillende factoren. U kunt rekening houden met een bedrag tussen €500 en €1.000 voor uw budget verhuizing. Een verhuizing van stoep tot stoep, waarbij u zorgt voor een team van helpers, is al mogelijk voor een bedrag onder de €500.


Voordelen budget verhuizing

Verhuiswagen inclusief verhuisdekens, spanbanden, hondjes en steekwagen

Samen verhuizen: houd de kosten laag door veel zelf te doen en besteed het meest lastige uit aan vakkundige verhuizers

Voordelige volledige verhuizing mogelijk met inzet van 1 Sjouwfeur® en 1 verhuiswagen

Wat onze klanten zeggen

Gerard

Krimpen aan de Lek

Hele aardige gasten, weten van aanpakken en denken mee. Super ervaring mee.


Heel prettig, haalt veel werk uit handen en gaan netjes te werk.


Prima bedrijf, heb ze ingezet om bedden, buffetkast en bureau te vervoeren. Vriendelijke 'sjouwfeurs'. Afspraken goed nagekomen.


Hoe ontvang ik een verhuisofferte?

U geeft aan ons door wat u te verhuizen heeft: een boedellijst. Wat zijn de adressen en de omstandigheden ter plaatse? Wij bellen u op om dit door te spreken en een helder beeld te krijgen van het plan van aanpak. U ontvangt vervolgens van ons een verhuisofferte via de mail.

nl_NL_formalDutch