Verhuisbedrijf

Leiden


De sleutel tot een succesvolle verhuizing in Leiden heeft u gevonden in verhuisbedrijf De Meubeltaxi.

Onze erkende verhuizers zijn zeer ervaren en staan u rustig te woord. U krijgt antwoord op uw verhuisvragen en inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor uw verhuisservice in Leiden . Uw verhuizing wordt uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke Sjouwfeurs®. Verhuisbedrijf De Meubeltaxi maakt uw verhuizing in Leiden tot een plezier!

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

U houdt zelf de sleutel in de hand met een budget verhuisservice in Leiden. Goede verhuisservice mag wat kosten, maar met een goede voorbereiding, slimme planning en goed overleg kunnen we deze kosten in de hand houden. Zo kunt u voor een vriendelijke prijs gebruik maken van verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi zorgt dat u ruim voldoende verhuisdozen krijgt in Leiden. Dan kunt u zelf inpakken en zo de voorbereiding van de verhuizing doen. Onze Sjouwfeurs® komen vervolgens het zware verhuiswerk doen en zorgen dat uw inboedel in uw nieuwe woning komt te staan. Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Inpakken, sleutelen, verhuizen en uitpakken. Een volledige verhuisservice in leiden is wat u kunt verwachten bij onze premium verhuizing. Iedere verhuizing is maatwerk, dus we hebben vooraf goed overleg. Voor een premium verhuizing komen we graag bij u op offertebezoek om dit gesprek te voeren. Lees meer over premium verhuizing.

Meubeltransport Bed Verhuizen
Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Voor de bedrijfsverhuizing in Leiden van een paar werkplekken kunnen we telefonisch makkelijk tot afspraken komen. Een voordelige verhuisservice voor uw zakelijke verhuizing is mogelijk. Wanneer er wat meer komt kijken bij uw bedrijfsverhuizing, komen wij graag langs om tot een goed verhuisplan te komen. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Ontvang van ons een gedetailleerde offerte op maat

De offerte aanvraag neemt ongeveer 8 minuten in beslag

Waarom verhuizen in Leiden met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Omdat u goed geholpen wordt. Wij helpen u goed verhuizen in Leiden, omdat het onze missie is uw verhuizing tot een plezier te maken. Omdat wij al 15 jaar verhuisservice verlenen, zijn wij in staat uw verhuizing goed te plannen. Onze Sjouwfeurs® zorgen vervolgens voor een vlekkeloze uitvoering en schuwen het niet om een leuk praatje met u te maken. Zoekt u een verhuisbedrijf in Leiden, vraag dan zeker ook een verhuisofferte aan bij De Meubeltaxi!


  • 9,3 beoordeiing – Onze klanten in Leiden hebben die onze verhuisservice goed hebben ervaren, zijn zo vriendelijk geweest om hierover te vertellen. Lees de recensies die onze klanten hebben geschreven en overtuig u van onze verhuiskwaliteiten.
  • 15 jaar ervaring – Sinds 2008 zijn wij actief als verhuisbedrijf in Leiden en sindsdien hebben wij alles wel zo’n beetje meegemaakt. Dat helpt ons voorbereid te zijn op uw verhuizing.
  • Verzekering – Uw inboedel is goed verzekerd tegen ongevallen. Een kast die van de laadklep valt, een tv die een verhuizer uit zijn handen laat vallen, of een ongeluk onderweg. Onze verzekering biedt een dekking tot €100.000.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede ervaring. Goede service en een (gezellig) top team. Volledig ontzorgt. Zeker een aanrader!


Heel professioneel, vriendelijk en ontzettend vlotte verhuizing!


Topverhuizing gehad. Betrouwbaar, snel en ook nog gezellig en veel gelachen met Sem en Louis!!! Aanrader om deze gasten in te huren voor de verhuizing.Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Verhuisbedrijf De Meubeltaxi levert verhuisservice in Leiden en omgeving. Onze verhuisdiensten zijn beschikbaar in o.a. Katwijk, Alphen aan den Rijn, Oegstgeest, Voorschoten en Noordwijk. Verder weg verhuizen kan natuurlijk ook. Wij verhuizen u graag naar België, Frankrijk en Duitsland of naar welke locatie dan ook in Nederland.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!