Verhuisbedrijf Haarlem


Een echte mug verhuist vliegensvlug met de Sjouwfeurs® van De Meubeltaxi. Een verhuisbedrijf in Haarlem dat weet hoe het hoort, maar dan met een knipoog. Vlotte kerels die van aanpakken weten en uw verhuizing tot een plezier maken. Niet voor niets scoren wij een klantbeoordeling van maar liefst 9,3!

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Met een budget verhuizing in Haarlem naar een nieuwe woning in Haarlem houdt u geld over voor andere dingen. Houd de hand op de knip en plan uw verhuizing samen met verhuisbedrijf De Meubeltaxi efficiënt om de verhuiskosten in de hand te houden. Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi

Het is geen overbodige luxe om uw verhuizing in Haarlem grotendeels uit handen te geven aan een goed verhuisbedrijf. Verzorg zelf het inpakken en uitpakken en ervaar de verhuisservice in Haarlem van De Meubeltaxi. Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine
Meubeltransport Bed Verhuizen

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Leun nog net niet helemaal achterover, maar laat wel het meeste verhuiswerk over aan professioneel verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Een premium verhuizing door onze verhuizers naar een nieuwe locatie in Haarlem is inclusief inpakken, montagewerk en eventueel ook uitpakken. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Business as usual. Wanneer u een zakelijke verhuizing in Haarlem in de planning heeft, dan wilt u zo min mogelijk interruptie ervaren. Met de verhuisservice van De Meubeltaxi wordt uw bedrijfsverhuizing slim gepland door onze ervaren verhuizers. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Ontvang van ons een gedetailleerde offerte op maat

Waarom verhuizen in Haarlem met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

De eigenaar van De Meubeltaxi werkt en woont als sinds 2000 in Haarlem en kent de stad op zijn duimpje. Misschien kent u hem nog van de gezonde maaltijdservice Tasty Green; met gemiddeld een 8,8 destijds 1 van de hoogst gewaardeerde bezorgservices van Haarlem. Diezelfde hoge kwaliteit is nu de norm bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi. De lat is zelf nog iets verhoogd tot boven de 9 gemiddeld. Wilt u een voordelig verhuisbedrijf in Haarlem tegen topkwaliteit, overweeg dan zeker De Meubeltaxi.


  • Sjouwfeurs® – Een Sjouwfeur® heeft zin in zijn werk, omdat hij kan werken met goede materialen, verhuizingen goed zijn voorbereid, leuke klanten heeft en bovenal omdat hij mag werken met de allerbeste collega’s!
  • Gebroeders Kat – De Meubeltaxi is een familiebedrijf. Dit verhuisbedrijf wordt sinds 2008 gerund door Maarten en Mattijs Kat. Hun missie is om verhuizen tot een plezier te maken en daarbij ligt de focus op zorg voor de medewerkers en aandacht voor de klant.
  • NIWO – De Meubeltaxi voldoet aan alle voorwaarden om professioneel te verhuizen, waaronder de strenge eisen van het NIWO. Deze worden iedere 5 jaar opnieuw getoetst.


Wat onze klanten zeggen

If you found these guys, you have found moving angels. Do yourself a favor and end your search here. They were very professional, helpful and fair. Great service and lucky to have them here in Haarlem!


Anke Verhees

Bloemendaal

Heel goede en snelle communicatie. Het zijn leuke frisse mannen, die het werk snel, professioneel en met een glimlach en goede humor gedaan kregen. Aanrader!

Harde werker, zeer goed organiserende sjouwfeur. Correct met bellen door enige vertraging elders. Zorgvuldig met de spullen van een ander.

Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Met verhuisbedrijf De Meubeltaxi verhuist u in en rondom Haarlem. Onze verhuisdiensten bieden wij aan in onder andere Hoofddorp, Zandvoort,

Hillegom, IJmuiden, Nieuw-Vennep, Bloemendaal en Lisse. Zoekt u een

verhuisbedrijf dat uw verhuizing verzorgt naar een andere plek in Nederland? De verhuisservice van De Meubeltaxi brengt u van omgeving Haarlem naar alle plekken in Nederland en tot over de grens in Duitsland, Frankrijk en België.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze professionele verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!