Verhuisbedrijf Haarlem


Een echte mug verhuist vliegensvlug met de Sjouwfeurs® van De Meubeltaxi. Een verhuisbedrijf in Haarlem dat weet hoe het hoort, maar dan met een knipoog. Vlotte kerels, met 15 jaar ervaring, die van aanpakken weten en uw verhuizing tot een plezier maken. Niet voor niets scoren wij een klantbeoordeling van maar liefst 9,3!             

verhuizer Haarlem

De kosten van een verhuisbedrijf in Haarlem


Elke verhuisoperatie heeft zijn eigenaardigheden en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Door een offerte bij ons als verhuisbedrijf in Haarlem in te dienen, krijgt u direct inzicht in de vaste prijzen, waardoor u precies weet wat uw investering in de verhuizing zal zijn. Hieronder vind je onze verschillende niveaus van verhuisservices:

 

  • Budgetverhuizing - Twee verhuizers zijn in staat om uw essentiële meubels binnen een tijdsbestek van 3 uur te verplaatsen.
  • Medium verhuizing - Vier verhuizers staan klaar om een complete verhuizing van de ene naar de andere begane grond binnen 5 uur te voltooien.
  • Premium verhuizing - Een team van zes verhuizers is de hele dag beschikbaar om uw verhuisproces van A tot Z te begeleiden, inclusief de montage van meubilair.

Welke verhuizing past bij u?

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Met een budget verhuizing in Haarlem naar een nieuwe woning in Haarlem houdt u geld over voor andere dingen. Houd de hand op de knip en plan uw verhuizing samen met verhuisbedrijf De Meubeltaxi efficiënt om de verhuiskosten in de hand te houden. Lees meer over budget verhuizing.

wasmachine verhuizgen Haarlem

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi.

Het is geen overbodige luxe om uw verhuizing in Haarlem grotendeels uit handen te geven aan De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Haarlem. Verzorg zelf het inpakken en uitpakken en ervaar de verhuisservice in Haarlem van De Meubeltaxi. Lees meer over medium verhuizing.

bank verhuizen Haarlem

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Leun nog net niet helemaal achterover, maar laat wel het meeste verhuiswerk over aan ons als professioneel verhuisbedrijf in Haarlem. Een premium verhuizing door onze verhuizers naar een nieuwe locatie in Haarlem is inclusief inpakken, montagewerk en eventueel ook uitpakken. Lees meer over premium verhuizing.

bedrijfsverhuizing Haarlem

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Business as usual. Wanneer u een zakelijke verhuizing in Haarlem in de planning heeft, dan wilt u zo min mogelijk interruptie ervaren. Met de verhuisservice van De Meubeltaxi wordt uw bedrijfsverhuizing slim gepland door onze ervaren verhuizers. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Voordelen van De Meubeltaxi

Ons team is niet alleen bekend met de straten en wijken van Haarlem, maar De Meubeltaxi is ook op de hoogte van de specifieke uitdagingen en kansen die de stad biedt. Deze lokale expertise zorgt voor een naadloze, tijdbesparende verhuizing.

Of u nu tijdelijke opslag nodig heeft tijdens een verhuisproces of een langdurige oplossing zoekt, wij bieden verschillende opslagopties die aan uw unieke behoeften voldoen.

Elke verhuizing is uniek. Daarom luistert De Meubeltaxi naar uw specifieke wensen en passen we onze diensten daarop aan. Of het nu gaat om het verhuizen van kwetsbare kunst, zware meubelstukken of uw complete inboedel, De Meubeltaxi staat voor u klaar met een plan op maat.

Professioneel en erkend verhuisbedrijf in Haarlem

In het prachtige Haarlem is De Meubeltaxi meer dan een service; het is een belichaming van professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze erkenning komt voort uit jarenlange toewijding aan kwaliteit en een onberispelijke klantenservice, waardoor we een baken van vertrouwen zijn in de regio.


  • Deskundige teams - Onze verhuisteams bestaan uit professioneel opgeleide experts, bekwaam in het manoeuvreren door de smalle en schilderachtige straten van Haarlem, wat elke verhuizing soepel en zorgeloos maakt.
  • Lokale expertise - Onze diepgaande kennis van Haarlem's unieke stadsgezichten maakt ons bijzonder bekwaam in het uitvoeren van verhuizingen met een inzicht dat veiligheid en efficiëntie garandeert.
  • Uw gemoedsrust - Geniet zorgeloos van uw verhuisdag, mogelijk gemaakt door De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Haarlem!

Met trots dragen wij het NIWO-certificaat en zijn we verzekerd bij TVM verzekeringen. Symbolen van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uw gemoedsrust, waarmee we u een professionele en zorgeloze verhuisservice garanderen.

Wat onze klanten zeggen

If you found these guys, you have found moving angels. Do yourself a favor and end your search here. They were very professional, helpful and fair. Great service and lucky to have them here in Haarlem!


Anke Verhees

Bloemendaal

Heel goede en snelle communicatie. Het zijn leuke frisse mannen, die het werk snel, professioneel en met een glimlach en goede humor gedaan kregen. Aanrader!

Harde werker, zeer goed organiserende sjouwfeur. Correct met bellen door enige vertraging elders. Zorgvuldig met de spullen van een ander.

verhuisservice in Haarlem

Verhuizen met plezier! De Meubeltaxi maakt verhuizen in Haarlem leuk en gemakkelijk

Een zorgeloze verhuiservaring? Dat is wat wij als verhuisservice in Haarlem u bieden! Onze combinatie van expertise en oprechte betrokkenheid zorgt voor een gestroomlijnde en aangename verhuiservaring.


Senioren verhuizingen - De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Haarlem biedt een speciale verhuisservice voor senioren, waarbij uw comfort op de eerste plaats komt. Met een empathische en respectvolle benadering zorgen onze professionals ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe omgeving.

Spoedverhuizingen - Komt een verhuizing onverwacht om de hoek kijken? Geen stress! De Meubeltaxi als verhuisservice in Haarlem is uw go-to voor alle spoedverhuizingen. Dankzij onze doortastende aanpak zijn we altijd in staat om snel en nauwkeurig te handelen, ook op het allerlaatste moment.

Bedrijfsverhuizingen - Of het nu gaat om een klein kantoor of een groot bedrijf, De Meubeltaxi biedt oplossingen voor elke bedrijfsverhuizing. We begrijpen de unieke eisen en uitdagingen van zakelijke verhuizingen en zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk downtime ervaart.

Woningontruimingen - Een volledige woningontruiming kan een uitdaging zijn, maar niet met De Meubeltaxi als verhuisservice in Haarlem aan uw zijde. We nemen deze omvangrijke taak op ons en zorgen voor een zorgvuldige en respectvolle afhandeling, geheel volgens uw wensen.

Ontvang van ons een gedetailleerde offerte op maat

Waarom verhuizen in Haarlem met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


  • Sjouwfeurs® - Een Sjouwfeur® heeft zin in zijn werk, omdat hij kan werken met goede materialen, verhuizingen goed zijn voorbereid, leuke klanten heeft en bovenal omdat hij mag werken met de allerbeste collega’s!
  • Gebroeders Kat – De Meubeltaxi is een familiebedrijf. Dit verhuisbedrijf wordt sinds 2008 gerund door Maarten en Mattijs Kat. Hun missie is om verhuizen tot een plezier te maken en daarbij ligt de focus op zorg voor de medewerkers en aandacht voor de klant.
  • NIWO – De Meubeltaxi voldoet aan alle voorwaarden om professioneel te verhuizen, waaronder de strenge eisen van het NIWO. Deze worden iedere 5 jaar opnieuw getoetst.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?

Grote meubels en lastige spullen verhuizen in Haarlem

In Haarlem komt De Meubeltaxi vaak complexe uitdagingen tegen bij het verhuizen van omvangrijke meubels en lastig te hanteren objecten. Ons team blinkt uit in het overwinnen van deze obstakels, waarbij we gebruik maken van gespecialiseerde verhuismaterialen en doordachte methodes.


Of u nu een groot meubelstuk, een delicaat kunstwerk of zware fitnessapparatuur moet verplaatsen, De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Haarlem is voorbereid met de nodige tools en expertise.


We garanderen een veilige en naadloze transitie van uw meest uitdagende bezittingen, waarbij elke stap met uiterste zorg en precisie wordt uitgevoerd!

Verhuismaterialen

Elektrische traploper - Zeg gedag tegen onhandige trappen in Haarlem met onze state-of-the-art elektrische traploper. Vermoeiend tillen behoort tot het verleden; ingewikkelde hoeken zijn geen uitdaging meer, mits wij voldoende ruimte hebben! De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Haarlem transporteert elk zwaar item moeiteloos naar boven of beneden, op een veilige en efficiënte manier.


Verhuislift - Overwin de logistieke uitdagingen van Haarlemse panden met onze handige verhuislift! Waarom je een weg banen door krappe ruimtes als er een vrije route omhoog is? Van omvangrijke meubelstukken tot zware lasten, we brengen alles probleemloos naar de gewenste verdieping. Ervaar het gemak van stressvrij verhuizen met De Meubeltaxi!


Hijskraan - Trotseer de beperkingen van krappe Haarlemse locaties met onze veelzijdige hijskraan! Worstelt u met omvangrijke items die moeilijk te verplaatsen zijn? Laat het aan ons als verhuisservice in Haarlem over! Met nauwkeurige behendigheid bewegen we rond elk obstakel, waardoor uw verhuisdag een fluitje van een cent wordt. Wij lossen uw lastigste verhuisdilemma's moeiteloos op!

FAQ voor verhuizen naar of binnen Haarlem met Meubeltaxi

Kan ik een offerte op maat krijgen voor mijn verhuizing naar Haarlem met De Meubeltaxi?

Ja, zeker! Neem contact met ons op en geef ons de details van uw verhuizing naar Haarlem. Wij zullen u graag voorzien van een gepersonaliseerde offerte die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Zijn mijn bezittingen verzekerd tijdens de verhuizing naar Haarlem?

Ja, we bieden verhuisverzekering om uw bezittingen te beschermen tijdens de verhuizing naar Haarlem. Onze verzekering dekt eventuele onvoorziene schade aan uw spullen, zodat u met gemoedsrust kunt verhuizen.

Kan De Meubeltaxi helpen bij het verplaatsen van bijzondere of fragiele items naar Haarlem?

Ja, we hebben ervaring met het verhuizen van bijzondere en fragiele items. Of het nu gaat om kunstwerken, antiek of pianos, we hebben de expertise en de nodige uitrusting om deze waardevolle items veilig te verplaatsen.


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Met verhuisbedrijf De Meubeltaxi verhuist u in en rondom Haarlem. Onze verhuisdiensten bieden wij aan in onder andere Hoofddorp, Zandvoort, Hillegom, IJmuiden, Nieuw-Vennep, Bloemendaal en Lisse. Zoekt u een verhuisbedrijf dat uw verhuizing verzorgt naar een andere plek in Nederland? De verhuisservice van De Meubeltaxi brengt u van omgeving Haarlem naar alle plekken in Nederland en tot over de grens in Duitsland, Frankrijk en België.


Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze professionele verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!


nl_NL_formalDutch