Verhuisbedrijf Utrecht

Een nieuwe woning in Utrecht is leuk; nu de weg daar naar toe nog. Verhuisbedrijf De Meubeltaxi maakt verhuizen leuk. Dat doen wij met Sjouwfeurs®. Fijne kerels die uw verhuizing in goede banen leiden. Onze verhuisspecialist zorgt voor een goed plan van aanpak zodat onze erkende verhuizers een optimale verhuisservice kunnen bieden. De Meubeltaxi hoort bij de beste verhuisbedrijven van Utrecht.

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Zoekt u een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht, dan moet u niet bij ons zijn. Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Utrecht dat meedenkt in hoe te besparen op uw verhuizing? Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi

Ons verhuisbedrijf in Utrecht kan samen met u de verhuizing doen. U doet wat u kan, zoals inpakken, en laat het zware sjouwwerk en de lastige verhuisdingen over aan De Meubeltaxi. Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine
Meubeltransport Bed Verhuizen

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Wanneer u veel waarde hecht aan uw tijd en een verhuisbedrijf zoekt in Utrecht voor volledige ontzorging. Volledige verhuisservice waarbij u controle houdt over wat u toch zelf wilt doen. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Voor uw bedrijfsverhuizing in Utrecht zoekt u een verhuisbedrijf dat met u meedenkt en zorgt voor een goede organisatie. Van enkele werkplekken tot 100 werkplekken. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Ontvang van ons een gedetailleerde offerte op maat

De offerte aanvraag neemt ongeveer 8 minuten in beslag

Waarom verhuizen in Utrecht met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Als je na 15 jaar verhuizen nog steeds een 9,3 beoordeling scoort, dan doe je iets goed. Die kennis en ervaring is inmiddels wel opgebouwd en met die motivatie zit het dan blijkbaar ook wel snor. Al sinds 2008 verhuizen wij in Utrecht en maken wij klanten blij met onze verhuisservice. De sleutel tot succes zijn onze verhuizers. Wij noemen ze Sjouwfeurs®.


  • Sjouwfeurs® – Een Sjouwfeur® heeft zin in zijn werk, omdat hij kan werken met goede materialen, verhuizingen goed zijn voorbereid, leuke klanten heeft en bovenal omdat hij mag werken met de allerbeste collega’s!
  • 6.500+ recensies Daar hebben we even over gedaan en ook heel erg ons best voor gedaan. Wij vinden het belangrijk om een goede verhuisservice te bieden; een beetje waar voor je geld. En dat resulteert in een 9,3 beoordeling voor ons verhuisbedrijf in Utrecht.
  • Verzekering – Uw inboedel is goed verzekerd tegen ongevallen. Een kast die van de laadklep valt, een tv die een verhuizer uit zijn handen laat vallen, of een ongeluk onderweg. Onze verzekering biedt een dekking tot €100.000.

Wat onze klanten zeggen

Een uitmuntende organisatie. Op tijd, zeer vriendelijk, bescheiden en uiterst vakkundig (lees: zorgvuldig) geolied team van verhuizers.


Artur Palha

Nieuwegein

I am a previous user. Very professional, and pleasant people. Very well equipped and efficient.Omar Munoz

Bilthoven

Duidelijk communicatie, stellen je op je gemak, doen wat ze beloven en efficient.
Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Verhuisbedrijf De Meubeltaxi is actief in Utrecht en de rest van de Randstad. Ook in andere plaatsen in Utrecht zoals Amersfoort, Zeist, Nieuwegein en Woerden maakt u gebruik van onze verhuisservice. Verlaat u de provincie, dan verhuizen wij u graag naar een andere provincie als Limburg of Drenthe. Ook tot over de grens verhuizen is mogelijk naar landen als België, Duitsland of Frankrijk.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!