Meubeltransport


In Rotterdam biedt De Meubeltaxi een voordelige oplossing voor het transport van meubels. Vanaf €50 verhuizen wij uw bank, kast, tafel, bed, witgoed en andere zaken. Het meubelvervoer vindt plaats in een verhuiswagen met laadklep en de meubels worden vast gezet met spanbanden en afgedekt met verhuisdekens.

Dus heeft u iets moois op het oog op Marktplaats, een showroommodel in een woonwinkel, of moet er iets van of naar de opslag? Regel het goedkoop en snel met de enige echte Meubeltaxi!

Meubeltransport Bank Verhuizen

Welke meubeltransport diensten bieden wij?

Meubeltransport: kast verhuizen

Het verhuizen van een kast met De Meubeltaxi is een fluitje van een cent. Wij beschikken over hondjes waarmee we de kast rollend kunnen maken. Indien gewenst kunnen we de kast inpakken met verhuisdekens en folie waarmee de kast beschermd is tegen stoten tegen deurkozijnen. Wij verhuizen uw kast vanaf €50.

Meubeltransport Kast Verhuizen
Meubeltransport

Meubeltransport: Bank verhuizen

Tweezitsbank, loungebank, hoekbank of tuinbank. Ze passen met gemak in De Meubeltaxi. Mooi showroom model gezien in de woonwinkel? De Meubeltaxi brengt het thuis al vanaf €50 in Rotterdam.

Meubeltransport: bed verhuizen

Boxspring, lattenbodem, of spiraal. Uw bed van IKEA, Auping, Hästens of welk merk ook wordt door ons voordelig vervoerd binnen Rotterdam. Maak gebruik van onze hondjes om het bed eenvoudig de lift in te rollen en laat de matrassen inpakken met onze matrashoezen. Bed verhuizen met De Meubeltaxi vanaf €50.

bed verhuizen rotterdam
Meubeltransport Wasmachine Verhuizen

Meubeltransport: wasmachine verhuizen

Met behulp van onze steekwagen is het verhuizen van een wasmachine opeens appeltje eitje. Op de laadklep en in de wagen vervoeren wij uw wasmachine snel, makkelijk en voordelig vanaf €50.

Meubeltaxi voor Meubeltransport

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Waarom De Meubeltaxi voor uw meubeltransport?

Omdat uw meubeltransport door ons wordt uitgevoerd en niet uitbesteed aan een derde partij. U maakt dus afspraken met ons en wij voeren die afspraken ook direct voor u uit. Wel zo betrouwbaar toch? Wij hebben 15 jaar ervaring in het verhuizen van meubels en beschikken over professionele middelen om het meubelvervoer goed uit te kunnen voeren.

6.000+ recensies – Dat zijn er best veel en wij zijn er dan ook trots op dat we gemiddeld een 9,3 beoordeling scoren. De recensies worden onafhankelijk verzameld. Bekijk wat anderen zeggen over onze verhuisservice.

Betrouwbaar - Wij zijn geen platform dat de opdracht uitbesteed aan een ander transportbedrijf. Dat biedt u het vertrouwen dat gemaakte afspraken ook nagekomen worden.

Familiebedrijf – Verhuisbedrijf De Meubeltaxi wordt gerund door Maarten en Mattijs Kat. Wij zijn een klein verhuisbedrijf met veel ervaring in verhuizen. Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers en voor onze klanten.


Wat onze klanten zeggen

Snel, vriendelijk, stipt en persoonlijk


Very competent and friendly driverDe 2 mannen waren erg vriendelijk en meedenkend.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Hoeveel kost een meubeltransport?

Het vervoeren van 1 item kost €50. Ieder extra item kost €20. Het is mogelijk meubels in te laten pakken voor €20 per item en binnen ophalen en brengen kost €20 per item. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier.

Hoe pakt u meubels in voor het verhuizen?

Wij kunnen het voor u doen, maar u kunt besparen door dit zelf voor te bereiden. Wat u nodig heeft is een grote rol plasticfolie of een rol tape. Verder zijn dekens handig en stukken karton.

Instructies voor het verhuizen van uw meubels:

  • Een bank pakt u in met dekens en die zet u vervolgens goed vast met folie of tape. Let op dat alle hoeken afgedekt zijn.
  • Een kast kunt u ook inpakken met dekens, of u kunt de hoeken afschermen met karton. Pas op met plakband, want hiermee kunt u de lak eraf trekken.
  • Bij platte delen van bijvoorbeeld een kledingkast kunt u over de uiteinden een verhuisdoos schuiven om de hoeken te beschermen.
  • Een verhuisdoos kunt u op dezelfde manier gebruiken om schilderijen mee in te pakken.
  • Matrassen kunt u inpakken met matrashoezen. Deze plastic hoezen kunt u online kopen of bij een bouwmarkt. Wij adviseren dit niet te doen, omdat deze hoezen makkelijk uitscheuren en je hier eigenlijk niets aan hebt. Wij hebben textielen matrashoezen met een rits voor uw matrassen.
  • Voor bodems van boxspring bedden en hoofdborden kunt u weer gebruik maken van dekens om deze in te pakken.
  • Uw tafelblad kunt u afdekken met karton en dit vervolgens dicht tapen.

Hoe werkt Meubeltransport

De avond voor uw afspraak ontvangt u van ons een tijdvak van 2 uur waarbinnen wij op adres 1 arriveren. Indien wij niet direct naar het losadres rijden, ontvangt u ook een tijdvak voor het tweede adres. Op de transportdag belt de chauffeur u op het moment van wegrijden bij de vorige klant om het moment van aankomst door te geven.

Afhankelijk van wat wij afspreken, heeft u het meubel klaar staan op de stoep, of komen wij het binnen ophalen. Als wij het binnen ophalen, doen wij dit alleen gelijkvloers. Dus dit kan op de begane grond zijn, zonder traptreden, of in een flat met lift.

Het is mogelijk om het meubel door ons in te laten pakken. Dit doen wij met verhuisdekens en plasticfolie. Uw meubel is zo beschermd tegen krassen door stoten en voor viezigheid.

Het is mogelijk om meer dan 1 item door ons te laten vervoeren tegen een meerprijs. Een item is 1 geheel onderdeel. Een buffetkast uit 2 delen rekenen wij als 2 delen. Een uitzondering maken wij voor een eenpersoonsbed bestaande uit een bodem en een matras. Deze 2 delen rekenen wij als 1 item. Een gedemonteerde kledingkast bestaat uit meerdere onderdelen (planken) en hierbij rekenen wij een eendeurskast als 2 items.

Als voorwaarde voor de te vervoeren meubels stellen wij dat deze maximaal 220 centimeter lang zijn en maximaal 85 kilo wegen. Uitzonderingen zijn uiteraard mogelijk. Hiervoor maken wij een prijs op maat voor u.

Het meubeltransport wordt uitgevoerd door 1 chauffeur, dus u dient voor hulp te zorgen bij het laden en lossen. Wij zijn voorzien van allerhande hulpmiddelen als steekwagen, hondjes, spanbanden en verhuisdekens. De verhuiswagen beschikt over een laadklep en uw meubel wordt in de verhuiswagen afgedekt met verhuisdekens en vastgezet.

Het kan zijn dat wij na het ophalen van uw meubel eerst nog langs andere klanten gaan. Door opdrachten te combineren, maken wij onze lage tarieven mogelijk.

Betalen is mogelijk via bankoverschrijving vooraf, of op de vervoersdag bij de chauffeur met gepast contant geld. Wij beschikken niet over een pinautomaat.

Is het meubels vervoeren verzekerd?

Ja, het vervoeren is verzekerd tot een maximale waarde van €100.000. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat er voorwaarden van toepassing zijn. Een verzekeraar is natuurlijk geen filantropische instelling. Het komt er simpelweg op neer dat als er voldoende maatregelen zijn genomen om schade te voorkomen en er toch schade ontstaat, de verzekering actief wordt. Als voorbeeld noemen we een ongeluk onderweg, of een meubel dat van de laadklep valt of een verhuizer die iets uit zijn handen laat vallen.

Gespecialiseerd meubeltransport

Wanneer het om een grotere uitdaging gaat dan even simpel een bank van A naar B brengen, dan bieden wij uitkomst. Brandkluizen, piano’s, zware tafels, grote kasten en ander meubels die lastig te verhuizen zijn door hun formaat en/of door de omstandigheden waarin ze verhuisd moeten worden. Wij maken hiervoor gebruik van hulpmiddelen als onze elektrische traploper, verhuislift of hijskraan. Neem contact op met ons om uw uitdaging door te spreken en dan stellen wij een plan op om dit op professionele wijze voor u te regelen.


Waar bieden wij Meubeltransport?

Wij bieden goedkoop meubeltransport aan tegen scherpe tarieven vanaf €50 in Rotterdam. Om precies te zijn in de volgende plaatsen:

• Rotterdam

• Schiedam

Onze dienstverlening is beschikbaar in de gehele Randstad. Benieuwd naar de tarieven? Vraag hiervoor een offerte aan.
nl_NL_formalDutch