Meubeltransport


Past het niet in uw auto? Voor meubeltransport biedt De Meubeltaxi uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in de grotere uitdagingen op het gebied van meubeltransport.

Voor het vervoeren van kostbare meubels bijvoorbeeld die de investering van exclusief vervoer waard zijn. Waarbij expertise nodig is om het meubel goed in te pakken en indien nodig te demonteren. Of bij vervoeren van grote en zware meubels zoals kluizen en aanrechtbladen.


Meubeltransport Bank Verhuizen

Welke meubeltransport diensten bieden wij?

Meubeltransport: kast verhuizen

Voor het verhuizen van een buffetkast, een dressoir, een brandkast of een kledingkast. Wij kunnen de demontage en montage verzorgen en kunnen de kast netjes inpakken en vervoer klaar maken.

Meubeltransport Kast Verhuizen
Meubeltransport

Meubeltransport: Bank verhuizen

Die bank past over het algemeen niet in uw auto. De Meubeltaxi brengt redding me een grote verhuiswagen met laadklep. Kunt u zelf een handje helpen? Dan besparen we kosten met de inzet van 1 Sjouwfeur®.

Meubeltransport: bed verhuizen

Het verhuizen van een eenvoudig bed lukt misschien zelf nog wel met een aanhanger. Maar als het bed erg zwaar is, omdat het bijvoorbeeld elektrisch verstelbaar is, en dat enorme hoofdbord niet over de trap past, dan biedt professionele hulp uitkomst.

bed verhuizen rotterdam
Meubeltransport Wasmachine Verhuizen

Meubeltransport: wasmachine verhuizen

Wat zijn die dingen zwaar! Wij verhuizen de wasmachine over de trap en koppelen deze voor u af en weer aan. Ook kunnen wij de oude wasmachine voor u aan de weg zetten of naar de stort brengen.

Meubeltaxi voor Meubeltransport

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Waarom De Meubeltaxi voor uw meubeltransport?

De naam zegt het al: De Meubeltaxi. Het zijn onze roots, de basis waarmee het allemaal is begonnen 15 jaar geleden. Een taxi die meubels van A naar B brengt. Waar wij vroeger een basic oplossing boden voor meubeltransport, hebben wij ons nu ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van meubelvervoer. Wij nemen de moeilijke uitdaging graag aan en zetten onze kennis en ervaring in om uw meubel met zorg te verhuizen.


 • 6.000+ recensies – Dat zijn er best veel en wij zijn er dan ook trots op dat we gemiddeld een 9,3 beoordeling scoren. De recensies worden onafhankelijk verzameld. Bekijk wat anderen zeggen over onze verhuisservice.
 • Sjouwfeurs® - Sjouwen en rijden; daar komt verhuizen grofweg op neer. Wij hebben daar onze geuzennaam vandaan: Sjouwfeur®. Als u vaker bent verhuisd, dan weet u dat er wel iets meer komt kijken bij verhuizen. Onze verhuizers verstaan hun vak!
 • Familiebedrijf – Verhuisbedrijf De Meubeltaxi wordt gerund door Maarten en Mattijs Kat. Wij zijn een klein verhuisbedrijf met veel ervaring in verhuizen. Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers en voor onze klanten.


Wat onze klanten zeggen

Snel, vriendelijk, stipt en persoonlijk


Very competent and friendly driverDe 2 mannen waren erg vriendelijk en meedenkend.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Hoeveel kost een meubeltransport?

Meubeltransport bij De Meubeltaxi is beschikbaar vanaf €100. Wat de kosten voor u zijn hangt af van hoe lastig het meubelvervoer is. Een of enkele meubels binnenshuis over de trap verplaatsen door 2 Sjouwfeurs® kan vanaf €150. Hier is de urgentie en tijdsgebondenheid van de taak van invloed op de uiteindelijke kosten van het vervoeren van uw meubels.

Hoe pakt u meubels in voor het verhuizen?

Wij kunnen het voor u doen, maar u kunt besparen door dit zelf voor te bereiden. Wat u nodig heeft is een grote rol plasticfolie of een rol tape. Verder zijn dekens handig en stukken karton.


Instructies voor het verhuizen van uw meubels:


 • Een bank pakt u in met dekens en die zet u vervolgens goed vast met folie of tape. Let op dat alle hoeken afgedekt zijn.
 • Een kast kunt u ook inpakken met dekens, of u kunt de hoeken afschermen met karton. Pas op met plakband, want hiermee kunt u de lak eraf trekken.
 • Bij platte delen van bijvoorbeeld een kledingkast kunt u over de uiteinden een verhuisdoos schuiven om de hoeken te beschermen.
 • Een verhuisdoos kunt u op dezelfde manier gebruiken om schilderijen mee in te pakken.
 • Matrassen kunt u inpakken met matrashoezen. Deze plastic hoezen kunt u online kopen of bij een bouwmarkt. Wij adviseren dit niet te doen, omdat deze hoezen makkelijk uitscheuren en je hier eigenlijk niets aan hebt. Wij hebben textielen matrashoezen met een rits voor uw matrassen.
 • Voor bodems van boxspring bedden en hoofdborden kunt u weer gebruik maken van dekens om deze in te pakken.
 • Uw tafelblad kunt u afdekken met karton en dit vervolgens dicht tapen.

Het belang van een gedetailleerde inventaris bij Meubeltransport

Voor het vervoer van 1 of 2 meubels komen wij niet op offertebezoek en gaan wij af op de informatie die u ons verstrekt. Hoe meer details u ons kunt geven, hoe beter. Een foto van het meubel, bijzonderheden over hoe het meubel ooit op de huidige plaats is gekomen, wat de waarde is van het meubel, welke omstandigheden er op beide locaties zijn. Uw gedetailleerde informatie matcht vervolgens met onze kennis en ervaring en het resultaat is een waterdicht plan voor uw meubeltransport.

Is het meubels vervoeren verzekerd?

Ja, het vervoeren is verzekerd tot een maximale waarde van €100.000. Het is belangrijk om hierbij te vermelden dat er voorwaarden van toepassing zijn. Een verzekeraar is natuurlijk geen filantropische instelling. Het komt er simpelweg op neer dat als er voldoende maatregelen zijn genomen om schade te voorkomen en er toch schade ontstaat, de verzekering actief wordt. Als voorbeeld noemen we een ongeluk onderweg, een meubel dat van de laadklep valt of een verhuizer die iets uit zijn handen laat vallen. De bekende ongelukken in een klein hoekje. Krassen zijn alleen gedekt wanneer er voldoende moeite is gedaan dit te voorkomen door het meubel in te pakken. Is het meubel ingepakt, dan zal er ook zo gauw geen kras opkomen. Bekijk de voorwaarden van uw meubeltransporteur.

Tarieven meubeltransport

Voor het vervoer van meubels bieden wij de volgende tarieven:

 • Wasmachine verplaatsen op 1 adres €150
 • Meubeltransport met 1 Sjouwfeur vanaf €100
 • Meubeltransport met 2 Sjouwfeurs vanaf €175

De kosten voor het vervoeren van de meubels hangen sterk af van de omstandigheden, de grootte en het gewicht van het meubel, de kwetsbaarheid en de waarde van het meubel. Vraag direct een offerte aan.


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Wij verhuizen binnen Amsterdam en omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Aalsmeer, Muiden en Badhoevedorp. Ons verhuisbedrijf is naast Amsterdam beschikbaar in de hele Randstad. Ook als u verhuist vanuit de provincie naar Amsterdam, of verhuist vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk, dan is De Meubeltaxi uw verhuisbedrijf.