Piano verhuizen


De Meubeltaxi is de grootste pianoverhuizer van Nederland. Piano transport wordt professioneel verzorgd met de juiste kennis en materialen. De Meubeltaxi verhuist uw piano al vanaf €150,-. Wij verhuizen wekelijks ongeveer 20 piano's en vleugels.

Hoe gaat het verhuizen van een piano in z'n werk?

Piano Verhuizen Voorbereiden

1. De voorbereiding

Eerst worden beide staanders van de piano voorzien van een dikke laag verhuisdekens. Zo is de vloer beschermd bij het van de muur halen van de piano en bij het kantelen zijn de randen van de piano beschermd

Piano Verhuizen Op Pianokar Plaatsen

2. Op de pianokar plaatsen

Vervolgens wordt gecheckt of er een vochtbuis of glazen vocht pot nog los in de piano staat. De piano wordt op een speciale pianokar geplaatst.

Piano verpakken

3. De piano verpakken

Optioneel kan de piano worden verpakt. De piano krijgt een dikke beschermlaag. Dit is vooral raadzaam als de piano in moeilijk bochten of situaties verplaatst moet worden.

Piano Verhuizen Transport

4. Het piano transport

De piano is klaar om geladen te worden. In de wagen dekken we de piano af met verhuisdekens en zetten we deze vast met spanbanden. Op het uitlaadadres gaat het weer in omgekeerde volgorde om de piano op de plaats van bestemming te krijgen.

Voordelen piano laten verhuizen

Voorkom schade en laat uw piano professioneel verhuizen

Bespaar tijd, wij verhuizen ongeveer 20 piano's per week al 15 jaar

Bespaar kosten door zelf een handje te helpen

Piano Verhuizen Voordelen
Piano verhuizen Piano Wegrijden
Kennis & de middelen

Wij verhuizen uw piano, ook als deze op een lastige plek staat of op een lastige plek moet komen. Wij hebben de kennis en de middelen om dat perfect uit te voeren.

Piano Verhuizen Piano Tillen

Piano vervoeren tijdens de verhuizing?


Wanneer de piano onderdeel is van de gehele boedel en u gaat verhuizen, dan kunt u dit volledige traject aan ons uitbesteden. De professionaliteit waarmee wij de piano verhuizen kunt u ook verwachten bij rest van de meubels. Bovendien is het makkelijk en voordelig. Immers, die Sjouwfeurs zijn er toch al en als de piano in de verhuiswagen staat, is er nog zat ruimte over voor de rest van de boedel.

Piano transport

Het verhuizen van een piano is een hele klus. De vakkundigheid die wij hierin hebben, passen we ook toe bij het verhuizen van een bed of matras, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachine, schilderij, motor of scooter en bank. Pianotransport en meubeltransport besteedt u uit aan De Meubeltaxi!

Kan een piano ook over de trap vervoerd?


Nee, een piano over de trap verhuizen dat doen wij niet. Dit is veel te zwaar, te gevaarlijk en bij ARBO-wet niet toegestaan. In uitzonderlijke gevallen kan verplaatsing over de trap wel, de situatie bekijken we dan per geval.

Verhuislift

In dit geval zetten wij een verhuislift in. De piano gaat dan door het raam of over het balkon naar buiten/binnen. Er zijn totaal 3 tot 6 man nog om de piano op en van de lift te krijgen, dit is afhankelijk van de situatie en het gewicht van de piano.

Elektrische traploper

Het is ook mogelijk in sommige gevallen om een elektrische trappenloper in te zetten. De trap dient recht te zijn en er moet voldoende beweegruimte zijn. De traploper kan een gewicht aan tot 330 kilo. Drempels of enkele traptreden tot een halve trap aan toe zijn geen enkel probleem. Dit kunnen we met onze techniek makkelijk oplossen.


Hijskraan

In sommige gevallen is een verhuislift zelfs niet toereikend. Er is dan een hijskraan nodig of speciale apparatuur om het over een binnentrap te doen. De meerkosten bij inzet van een hijskraan zijn 600 euro inclusief btw.

Wat kost het piano verhuizen?

De inzet van De Meubeltaxi voor een piano verhuizen met 1 SJOUWfeur® is mogelijk vanaf €150,-.

De inzet van een extra sjouwhulp is mogelijk vanaf €75,-. Een piano verhuizen voer je altijd uit met 2 man dus kunt u kosten besparen door zelf voor een sterke helper te zorgen.


Piano verhuizen over de trap?


Onze Sjouwfeurs® weten hoe het moet!

Wat onze klanten zeggen

Handig materiaal. Vriendelijk. Keurig in het contact en mijn piano is snel en handig verhuisd. Complimenten!


In de aanloop naar het verhuizen van mijn piano werd ik regelmatig op de hoogte gehouden door de Meubeltaxi over de geplande afspraak, de betalingsmogelijkheden en wanneer ik de 'sjouwfeurs' kon verwachten. De verhuizers waren vaklui die efficiënt doch zeer voorzichtig met de piano omgingen.

Fijne Piano verhuis service voor goede prijs. Netjes optijd gearriveerd. Goed gereedschap. Ervaren en vriendelijke shouwfeur.
Waar verhuist De Meubeltaxi piano's?


Ons verhuisbedrijf opereert in de Randstad en hier voeren wij wekelijks meerdere pianotransporten uit. Over langere afstanden is het soms mogelijk uw pianotransport te combineren met andere ritten om zo een voordelige ritprijs aan te bieden.
Onze beschikbaarheid voor de verhuisservice geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf.


nl_NL_formalDutch