Verhuisbedrijf

Den Haag


Oh oh, wat een mooie stad achter die duinen! Zoekt u een verhuisbedrijf in Den Haag, dan verdient De Meubeltaxi uw overweging. Van Scheveningen tot Escamp en van Kijkduin tot Bezuidenhout. Verhuizen in deze prachtige stad maken wij met onze Sjouwfeurs® tot een plezier!

Sjouwfeurs® zijn professionele verhuizers die goed zijn in hun werk en dit mogen doen in een team van gelijkgestemden. Leuke collega’s maken werk leuk en als je het naar je zin hebt, dan wordt je automatisch ook weer beter in je werk. De Meubeltaxi is een verhuisservice in Den Haag met 15 jaar ervaring en een 9,3 klantbeoordeling.  

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Hagenezen doen het samen en met vereende kracht wordt het mogelijk om uw professionele verhuizing goedkoop te houden. Samen met uw team van hulptroepen houden wij uw verhuizing in Den Haag binnen budget. Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing

Samen maken we er een feestje van.

Voor als u uw omgeving niet te veel wilt belasten. U bereidt het inpakken en de demontage voor en De Meubeltaxi zorgt voor het verhuizen van uw inboedel in Den Haag. Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine
Meubeltransport Bed Verhuizen

Premium verhuizing

Tijd over houden voor belangrijke zaken

Uw tijd is elders beter besteed en dan is een verantwoordelijk verhuisbedrijf in Den Haag een prettige uitkomst als u een full service verhuizing wenst. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Uw bedrijf kan gewoon doorgaan met zo min mogelijk oponthoud terwijl De Meubeltaxi de organisatie en uitvoer van uw zakelijke verhuizing verzorgt. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Kèk nâh!

Een offerte voor uw verhuizing vandaag nog geregeld!

Waarom verhuizen in Den Haag met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Verhuizen is één van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Omdat we het niet al te vaak doen, zijn we geneigd dit te onderschatten. Met als gevolg dat we te veel op ons bord nemen en dit de stress niet echt ten goede komt. Gaat u verhuizen in Den Haag, dan helpt verhuisbedrijf De Meubeltaxi u graag goed voorbereiden.

Niet iedereen heeft het budget om de verhuizing volledig uit te besteden. Wij kijken samen met u naar wat u zelf kunt verhuizen en wat verstandig is om uit te besteden. Een professioneel verhuisbedrijf in Den Haag dat meedenkt, is wat u nodig heeft. Daarom kiest u ervoor om te verhuizen met De Meubeltaxi.


  • 15 jaar ervaring – Sinds 2008 zijn wij actief als verhuisbedrijf in Den Haag en sindsdien hebben wij alles wel zo’n beetje meegemaakt. Dat helpt ons voorbereid te zijn op uw verhuizing.
  • 6.500+ reviews – Klanten zijn blij met ons maken ons dan weer blij met het schrijven van een recensie. Over het algemeen genomen gelukkig goede recensies. De gemiddelde beoordeling staat op 9,3!
  • Sjouwfeurs® – Het is het kwaliteitslabel voor onze professionele verhuizers en het staat voor vakkundigheid en vriendelijkheid. Sjouwfeurs® maken uw verhuizing tot een plezier!


Wat onze klanten zeggen

Vriendelijke verhuizers, ze bedachten slimme oplossingen, werkten erg netjes, dachten goed mee, kortom erg professioneel.

Adequate and helpful. Prepared to move heavy objects to the 7th(!) floor via the staircase!

Very friendly and helpful. The best movers in Holland.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


De Meubeltaxi is een verhuisbedrijf in Den Haag, maar helpt u ook verhuizen in bijvoorbeeld Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en het Westland. Wij zijn actief in de Randstad en bieden ook de mogelijkheid om te verhuizen naar de provincie of naar het buitenland.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze ervaren verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!