Verhuisbedrijf Amsterdam


Voor een verhuisbedrijf in Amsterdam bent u bij De Meubeltaxi met al 15 jaar ervaring aan het goede adres. Uw particuliere verhuizing in de Jordaan, Pijp, Amsterdam Noord of Bijlmer maar ook verhuizen in Amstelveen, Diemen of Weesp bijvoorbeeld.

Verhuizen naar een nieuwe woning in Amsterdam en omgeving wordt leuk met onze Sjouwfeurs¬ģ. Dat zijn mannen die hun vak verstaan, omdat ze het al lang doen. En bovenal zijn ze vriendelijk en dat helpt om die stressvolle gebeurtenis die een verhuizing is, wat beter te doorstaan.              

Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Verhuis de dozen en kleine lichte dingen in Amsterdam met de bakfiets ūüėČ Die wasmachine is misschien net te zwaar en die bank te groot, dus dan laat u die door onze Sjouwfeurs¬ģ naar uw nieuwe huis verhuizen. Lees meer over budget verhuizing.

Medium verhuizing

Half om half met verhuisbedrijf De Meubeltaxi

Geen bakfiets? Dan verhuizen wij uw volledige inboedel in Amsterdam. Kosten bespaart u door zelf de verhuisdozen in te pakken en de verhuizing voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Lees meer over medium verhuizing.

Meubeltransport Wasmachine
Meubeltransport Bed Verhuizen

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Wij verhuizen uw volledige inboedel inclusief bakfiets! Laat uw volledige verhuizing in Amsterdam door verhuisbedrijf De Meubeltaxi verzorgen. Inclusief inpakken, montagewerk en eventueel uitpakken. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Uw bedrijfsverhuizing binnen Amsterdam besteedt u uit aan verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Het draait bij een bedrijfsverhuizing niet alleen om het verhuizen, maar juist ook om de continu√Įteit van uw bedrijf. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Bedrijfsverhuizing Amsterdam Logistiek

Een offerte voor uw verhuizing vandaag nog geregeld!

Waarom verhuizen in Amsterdam verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Verhuizen in Amsterdam brengt als extra uitdaging mee dat het er tijdens de verhuizing erg druk kan zijn. Oude gebouwen maken het voor onze verhuizers in Amsterdam soms lastig en vereisen de inzet van hulpmiddelen als verhuislift of hijskraan. En moderne bouw zoals op IJburg vereist dan soms weer de inzet van onze elektrische traploper. Wij zijn bekend met de uitdagingen als verhuisservice in Amsterdam en kunnen u op alle fronten van dienst zijn om dit soepel te laten verlopen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen ongevallen.


  • Sjouwfeurs¬ģ – Met de juiste mensen zorgen wij ervoor dat er niet meer verhuisd ‚Äėmoet‚Äô worden, maar dat u zin krijgt om te verhuizen. Onze verhuizers hebben dezelfde mentaliteit en zorgen als team dat uw verhuizing naar een nieuwe locatie in Amsterdam op rolletjes loopt.
  • Gebroeders Kat ‚Äď De Meubeltaxi is een familiebedrijf. Dit verhuisbedrijf wordt sinds 2008 gerund door Maarten en Mattijs Kat. Hun missie is om verhuizen tot een plezier te maken en daarbij ligt de focus op zorg voor de medewerkers en aandacht voor de klant.
  • 9,3 beoordeling ‚Äď Onze klanten in Amsterdam hebben die onze verhuisservice goed hebben ervaren, zijn zo vriendelijk geweest om hierover te vertellen. Lees de recensies die onze klanten hebben geschreven en overtuig u van onze verhuiskwaliteiten.


Wat onze klanten zeggen

Goede communicatie en hele fijne sjouwfeurs! Vriendelijk en ze denken mee. Ik had daar tijdens een vorige verhuizing slechte ervaringen mee, maar dit keer was ik zeer tevreden.

Uitstekend! Vriendelijke mensen die onze verhuizing prima begeleidden en uitvoerden.


Top! ik ben zeer tevreden. Op tijd. Vriendelijk en accuraat
Onze Sjouwfeurs¬ģ maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Wij verhuizen binnen Amsterdam en omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Aalsmeer, Muiden en Badhoevedorp. Ons verhuisbedrijf is naast Amsterdam beschikbaar in de hele Randstad. Ook als u verhuist vanuit de provincie naar Amsterdam, of verhuist vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Duitsland, Belgi√ę of Frankrijk, dan is De Meubeltaxi uw verhuisbedrijf.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het ÔĽŅbeste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen! Heeft u verdere vragen? Neem gerust contact met ons op!