Verhuisbedrijf Amsterdam


Voor een verhuisbedrijf in Amsterdam bent u bij De Meubeltaxi met al 15 jaar ervaring en een 9,3 beoordeling aan het goede adres. Uw particuliere verhuizing in de Jordaan, Pijp, Amsterdam Noord of Bijlmer maar ook verhuizen in Amstelveen, Diemen of Weesp bijvoorbeeld.

Verhuizen naar een nieuwe woning in Amsterdam en omgeving wordt leuk met onze Sjouwfeurs®. Dat zijn mannen die hun vak verstaan, omdat ze het al lang doen. En bovenal zijn ze vriendelijk en dat helpt om die stressvolle gebeurtenis die een verhuizing is, wat beter te doorstaan.              

De kosten van ons verhuisbedrijf in Amsterdam

Elke verhuizing is uniek en vereist een specifieke aanpak. Door een offerte bij ons aan te vragen, krijgt u een duidelijk beeld van de vaste kosten en weet u exact wat de verhuizing u gaat kosten. Hieronder vindt onze verschillende soorten verhuisservices in Amsterdam: 


 • Budgetverhuizing - Twee verhuizers zorgen ervoor dat uw belangrijkste meubelstukken binnen 3 uur worden verplaatst.
 • Medium verhuizing - Met de hulp van vier verhuizers kan een volledige verhuizing van de begane grond naar de begane grond binnen 5 uur worden gerealiseerd. 
 • Premium verhuizing - Zes verhuizers staan een hele dag tot uw beschikking om de verhuizing van begin tot eind te verzorgen, inclusief het monteren van meubels. 


Welke verhuizing past bij u?

Budget Verhuizen

Budget verhuizing

Voor elk budget een oplossing.

Verhuis de dozen en kleine lichte dingen in Amsterdam met de bakfiets. Die wasmachine is misschien net te zwaar en die bank te groot, dus dan laat u die door onze Sjouwfeurs® naar uw nieuwe huis verhuizen. Lees meer over budget verhuizing.

Piano verhuizen Piano Wegrijden

Medium verhuizing

Half om half met De Meubeltaxi.

Geen bakfiets? Dan verhuizen wij uw volledige inboedel in Amsterdam. Kosten bespaart u door zelf de verhuisdozen in te pakken en de verhuizing voor te bereiden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Lees meer over medium verhuizing.

bed verhuizen rotterdam

Premium verhuizing

Tijd over houden voor andere dingen.

Wij verhuizen uw volledige inboedel inclusief bakfiets! Laat uw volledige verhuizing door De Meubeltaxi als verhuisbedrijf in Amsterdam verzorgen. Inclusief inpakken, montagewerk en eventueel uitpakken. Lees meer over premium verhuizing.

Bedrijfsverhuizing Rotterdam

Bedrijfs- verhuizing

Zo snel mogelijk weer in business.

Uw bedrijfsverhuizing binnen Amsterdam besteedt u uit aan verhuisbedrijf. Het draait bij een bedrijfsverhuizing niet alleen om het verhuizen, maar juist ook om de continuïteit van uw bedrijf. Lees meer over bedrijfsverhuizing.

Voordelen van De Meubeltaxi

Wij denken met u mee. Wij vragen door op wat uw wensen zijn en durven kritisch te zijn op de verhuisvraag die u ons stelt.

Bij ons verhuist u met plezier, omdat onze Sjouwfeurs® u komen helpen. Zij krijgen goed betaald, krijgen goede ondersteuning, werken met leuke collega’s en zijn goed in hun werk.  

Wij denken in oplossingen. Waar andere verhuisbedrijven misschien snel in een ‘nee’ vervallen, kijken wij altijd hoe we iets mogelijk kunnen maken. 

Professioneel en erkend verhuisbedrijf in Amsterdam

Wij zijn meer dan alleen verhuizers; wij zijn uw betrouwbare partners in het verhuisproces. Onze naam staat synoniem voor kwaliteit, iets dat we hebben opgebouwd door consequent een service te leveren die boven de standaard uitstijgt.


 • Ons team - grondig opgeleid, meesters in zowel verhuizen als in het creëren van een positieve, stressvrije dag voor u.
 • Cutting-edge benadering - We gebruiken de nieuwste verhuistechnieken en blijven leren, alles voor uw tevredenheid.
 • Uw gemoedsrust - Met ons als uw verhuisservice in Amsterdam zijn uw kostbaarheden veilig, verzorgd door erkende experts.
 • Stap in en ervaar het gemak - Laat u meevoeren door een zorgeloze verhuisdag, mogelijk gemaakt door enkel De Meubeltaxi!

Met trots dragen wij het NIWO-certificaat en zijn we verzekerd bij TVM verzekeringen. Symbolen van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uw gemoedsrust, waarmee we u een professionele en zorgeloze verhuisservice garanderen.

Wat onze klanten zeggen

Goede communicatie en hele fijne Sjouwfeurs! Vriendelijk en ze denken mee. Ik had daar tijdens een vorige verhuizing slechte ervaringen mee, maar dit keer was ik zeer tevreden.

Uitstekend! Vriendelijke mensen die onze verhuizing prima begeleidden en uitvoerden.


Top! ik ben zeer tevreden. Op tijd. Vriendelijk en accuraat
Verhuizen in Amsterdam met verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

 • Ons verhuisbedrijf staat garant voor een veilige en efficiënte overgang van uw meubels en bezittingen naar uw nieuwe adres, waar in Amsterdam dat ook mag zijn. Van de historische straten van de Jordaan tot de bruisende sfeer van De Pijp en de gezellige buurt van De Baarsjes, evenals de bredere regio's zoals Westerpoort, Noord, West, Centrum, Nieuw-West, Oost, Zuid en Zuidoost — wij kennen elke hoek van de stad.
 • Onze deskundige teams zijn ervaren en vertrouwd met de specifieke uitdagingen van het verhuizen binnen de diverse Amsterdamse wijken.
 • We begrijpen dat een verhuizing meer is dan het transport van spullen; het is een grote stap in uw leven. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak en op maat gemaakte oplossingen om te zorgen dat uw verhuizing soepel en zonder stress verloopt. .

verhuisservice in Amsterdam

Verhuizen met plezier! De Meubeltaxi maakt verhuizen in Amsterdam leuk en gemakkelijk

Verhuizen zonder zorgen? Kies voor de uitgebreide verhuisservices van De Meubeltaxi! Onze deskundige aanpak en persoonlijke service garanderen een soepele en plezierige verhuizing.

Senioren verhuizingen - Speciaal voor senioren biedt De Meubeltaxi een verhuisservice in Amsterdam die rekening houdt met uw comfort. Onze empathische professionals zorgen voor een warme en respectvolle aanpak, waardoor de verhuizing naar uw nieuwe thuis moeiteloos verloopt.

Spoedverhuizingen - Onverwachte verhuizing? Geen paniek! De Meubeltaxi als verhuisservice in Amsterdam staat klaar voor al uw spoedverhuizingen. Onze efficiëntie zorgt ervoor dat we snel en zorgvuldig te werk gaan, zelfs last-minute.

Verhuishulp - Behoefte aan assistentie tijdens de verhuizing? Onze verhuishulpen zijn de extra paar handen die uw verhuisdag soepeler laten verlopen. Van in- en uitladen tot het zorgvuldig verpakken van uw bezittingen, wij als verhuisservice in Amsterdam maken het makkelijk!

Woningontruimingen - Staat u voor een volledige woningontruiming? Laat deze zware taak aan ons als verhuisservice in Amsterdam over. De Meubeltaxi handelt het efficiënt en respectvol af, met volledige aandacht voor uw wensen.

Een offerte voor uw verhuizing vandaag nog geregeld!


Waarom verhuizen in Amsterdam verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


 • Sjouwfeurs® - Met de juiste mensen zorgen wij ervoor dat er niet meer verhuisd ‘moet’ worden, maar dat u zin krijgt om te verhuizen. Onze verhuizers hebben dezelfde mentaliteit en zorgen als team dat uw verhuizing naar een nieuwe locatie in Amsterdam op rolletjes loopt.
 • Gebroeders Kat – De Meubeltaxi is een familiebedrijf. Dit verhuisbedrijf wordt sinds 2008 gerund door Maarten en Mattijs Kat. Hun missie is om verhuizen tot een plezier te maken en daarbij ligt de focus op zorg voor de medewerkers en aandacht voor de klant.
 • 9,3 beoordeling – Onze klanten in Amsterdam hebben die onze verhuisservice goed hebben ervaren, zijn zo vriendelijk geweest om hierover te vertellen. Lees de recensies die onze klanten hebben geschreven en overtuig u van onze verhuiskwaliteiten.


Onze Sjouwfeurs® maken het mogelijk!

Ook verhuisd worden door dit topteam?

Grote meubels en lastige spullen verhuizen in Amsterdam

Wij blinken, als verhuisbedrijf in Amsterdam, uit in het overwinnen van deze bijzondere uitdagingen, dankzij het gebruik van gespecialiseerde verhuismaterialen en beproefde methoden.


Of het nu gaat om een forse kast, een delicaat kunstobject, of een log fitnessapparaat, wij zijn uitgerust met de nodige tools en expertise. Met een zorgvuldige planning en de juiste hulpmiddelen, zoals verhuisliften en speciaal ontworpen ondersteuningen, garanderen we een veilige en naadloze overgang van uw meest uitdagende spullen!

Verhuismaterialen

Elektrische traploper - Geen gesleep meer met zware spullen op lastige trappen met behulp van een elektrische trappenloper. Elk zwaar object verplaatsen we soepel, zelfs de meest uitdagende trappen in Amsterdamse woningen zijn geen partij voor onze technologie. Uw kostbare bezittingen worden veilig en zonder stress verhuisd.


Verhuislift - Waarom zou u zich in nauwe trappenhuizen wringen als de route via het raam zoveel simpeler is? Geen object is te groot of te zwaar voor ons als uw verhuispartner in Amsterdam. We zorgen dat alles soepel en veilig naar boven of beneden wordt gebracht.


Hijskraan - Staat u voor de taak om grote items te verhuizen waar een standaard aanpak tekortschiet? Als uw verhuisbedrijf in Amsterdam zijn wij er voor u! Met behulp van een hijskraan zorgen we vakkundig dat we uw spullen precies neerzetten waar u ze wilt hebben.

Vestiging De Meubeltaxi Amsterdam


Kabelweg 22, 1014BB Amsterdam
020-2182548
vervoer@demeubeltaxi.nl

FAQ voor verhuizen naar of binnen Amsterdam met Meubeltaxi

Biedt De Meubeltaxi verhuisservices binnen Amsterdam aan?

Ja, Meubeltaxi biedt uitgebreide verhuisservices binnen Amsterdam. Ons ervaren team is bekend met de stad en kan u helpen bij het verhuizen naar een nieuwe woning of het verplaatsen van meubels en goederen binnen de stadsgrenzen. 

Hoe kan ik een verhuizing met De Meubeltaxi binnen Amsterdam regelen?

Het regelen van een verhuizing binnen Amsterdam is eenvoudig. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of onze website bezoeken om een offerte aan te vragen. We zullen u graag helpen bij het plannen van uw verhuizing op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. 

Hoe gaat De Meubeltaxi om met parkeer- en verkeersuitdagingen in Amsterdam?

Meubeltaxi is goed voorbereid op de parkeer- en verkeersuitdagingen in Amsterdam. Ons team zal de benodigde vergunningen regelen en zich aanpassen aan de lokale verkeersregels om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. We streven ernaar om eventuele vertragingen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw verhuizing probleemloos verloopt. 

Hoe betaal ik voor mijn verhuizing in Amsterdam?

U krijgt na afloop een btw-gespecificeerde factuur voor uw administratie. Betaling geschiedt vooraf per bankoverschrijving of achteraf contant.

Bij wie moet ik mijn verhuizing in Amsterdam doorgeven?

U moet uw verhuizing in Amsterdam doorgeven aan de Gemeente Amsterdam. Dit kunt u doen door een verhuisaangifte te doen.

Hier zijn de stappen die u moet volgen:

 1. Ga naar de website van de Gemeente Amsterdam
 2. Zoek naar de optie "Verhuizing doorgeven" of iets vergelijkbaars op de website. Dit vindt u meestal onder het kopje "Wonen en Leven" of "Verhuizen".
 3. Volg de instructies op de website om uw verhuizing door te geven. U zult waarschijnlijk enkele persoonlijke gegevens moeten invullen, evenals de datum van uw verhuizing en uw nieuwe adres.
 4. Na het invullen van de vereiste informatie, ontvangt u meestal een bevestiging van uw verhuizing.


Het is belangrijk om uw verhuizing zo snel mogelijk door te geven aan de Gemeente Amsterdam, bij voorkeur binnen vijf dagen nadat u bent verhuisd. Op die manier kunnen ze uw gegevens bijwerken en ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld belastingaanslagen en andere post op het juiste adres ontvangt.

Bekijk ook onze blog voor het regelen van je gemeentelijke belastingen bij een verhuizing

Zijn er kosten verbonden aan het ontvangen van een offerte?

Nee, een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen.

Kan ik de datum van mijn verhuizing wijzigen?

Wanneer u dit uiterlijk 14 dagen voor uw verhuizing meldt en onze agenda de ruimte biedt, dan kunnen wij dit voor u wijzigen. Meldt u het korter van tevoren, dan zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Er is onverhoopt schade ontstaan tijdens de verhuizing; wat moet ik nu doen?

Meld de schade bij de verhuizers, maak foto’s en meld de schade vervolgens direct (of uiterlijk binnen 14 dagen) per email op vervoer@demeubeltaxi.nl


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Wij verhuizen binnen Amsterdam en omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Aalsmeer, Muiden en Badhoevedorp. Ons verhuisbedrijf is naast Amsterdam beschikbaar in de hele Randstad. Ook als u verhuist vanuit de provincie naar Amsterdam, of verhuist vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk, dan is De Meubeltaxi uw verhuisbedrijf.
Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen! Heeft u verdere vragen? Neem gerust contact met ons op!


nl_NL_formalDutch