Ons team van Sjouwfeurs®

Verhuizen doet u met de Sjouwfeurs® van De Meubeltaxi

Tijmen

Sinds 2016 verhuist Tijmen al bij De Meubeltaxi. Hij houdt van afwisseling en is naast zijn werk als verhuizer bij ons ook weleens actief in de bouw en bij voorkeur als meubelmaker. Dat is ook hetgeen waarvoor hij opgeleid is. Tijmen zorgt altijd voor een goede sfeer. Een goede (eigenlijk slechte, maar we laten hem graag in de waan) grap op zijn tijd, of een liedje. Tijmen is zorgvuldig, beresterk en houdt van doorwerken. In zijn vrije tijd kan je hem op het voetbalveld vinden.

Amos

Amos verhuist sinds 2017 bij De Meubeltaxi en heeft nog nooit ergens zolang gewerkt. HBO afgestudeerd en vader van twee. Amos is een slimme kerel en zorgt voor een goede organisatie van het werk. Hard werken, nooit mopperen en beleefd. Zijn bijzondere hobby is calisthenics en daar moet je megasterk voor zijn. Opdrukken vanuit een handstand is iets wat je dan bijvoorbeeld oefent. Als het wat zwaarder is, weten wij in ieder geval dat we bij een verhuizing op Amos kunnen bouwen.

Frans

Frans is fysiotherapeut; vandaar die bonken van armen waarmee hij zijn patiënten fijn kneed. Sinds 2014 werkt hij als verhuizer bij De Meubeltaxi. Dat was altijd een bijbaan en dat is het nu eigenlijk nog steeds. Frans kiest voor de afwisseling en verhuist nog altijd parttime bij De Meubeltaxi. Voor de gezelligheid en de fysieke uitdaging. Van wat lichaamsbeweging is hij niet vies, want hij is fanatiek triatleet en doet bij wedstrijden inmiddels al met de top mee. Wij zijn in ieder geval supertrots dat hij al zo lang Sjouwfeur is!

Rotterdam verhuizer

Sem

Sem werkt alweer sinds 2019 bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Deze inline skater hoort bij de wereldtop. Check zijn foto's op Instagram @semcroft! Naast Sjouwfeuren voor De Meubeltaxi werkt hij als zelfstandig ontwerper; onze website is mede door Sem mogelijk gemaakt. Kijk eens op www.semcroft.com! Sem is formidabel in het laden van de verhuiswagen én hij kan vanuit stand op de laadklep springen.

Maarten

Maarten is in 2008 De Meubeltaxi begonnen tijdens zijn studie Small Business. De kans is groot dat Maarten de verhuisofferte voor u gaat opstellen. Met zoveel jaren in het vak heb je alles wel zo'n beetje meegemaakt. Een oplossing voor de meest lastige problemen heeft Maarten dan ook bijna altijd wel voorhanden. U krijgt een eerlijk verhaal over hoe dingen werken in de verhuiswereld en wat u kunt verwachten voor uw verhuizing. Maarten heeft uiteraard ook veel verhuiservaring in het veld.

Noel

Noel verhuist bij De Meubeltaxi sinds oktober 2014. Noel is verhuisspecialist en richt zich op het maken van goede afspraken met klanten. Zijn studie civiele techniek geeft hem een pragmatisch inzicht waarmee hij voor veel zaken een oplossing vindt. In de winter vindt je hem op het snowboard, in het weekend op het hockeyveld en in de zomer op zijn motorboot.

Mattijs

Alleen is maar alleen, dus vroeg Maarten zijn broer mee te doen met De Meubeltaxi. Eind 2012 was Mattijs gezwicht en werd De Meubeltaxi een heus familiebedrijf. Mattijs is van de structuur en de focus. Hij zorgt dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat de prioriteiten gesteld zijn. De 2 grootste prioriteiten zijn blije Sjouwfeurs en blije klanten. De 3e prioriteit is blije ondernemers en daarvoor zorgt hij dat de financiën van het bedrijf op orde zijn.

Eeuwe

Eeuwe is onze benjamin. Vers van het VWO bleek de studie Psychologie niet helemaal zijn ding. Hard werken als Sjouwfeur vult het tussenjaar prima in op weg naar een nieuwe studie Bedrijfskunde.

Louis

Louis is met zijn 10 jaren in het verhuisvak een van onze meest ervaren Sjouwfeurs. Hij weet alles over hoe je veilig kunt verhuizen, is beresterk en schuwt het zware werk niet. Boven alles is Louis altijd de gangmaker; de koning van de slechte grap. Onze klanten zijn dol op hem en collega's hebben hem er graag bij.

Daniel

Daniel is onze Brabander en het wandelende bewijs dat uit die zuidelijke provincie gezellige mensen komen! Daniel heeft vroeger een eigen verhuisbedrijf gehad en is ook nu nog ondernemend met een eigen sportschool samen met zijn vriendin. Daarnaast werkt hij graag als Sjouwfeur bij De Meubeltaxi.

nl_NL_formalDutch