Wasmachine verhuizen


De nr.1 reden om een verhuisbedrijf in te schakelen is het verhuizen van een wasmachine. Deze loodzware apparaten staan vaak op zolder en er is maar 1 route daar naartoe en dat is over de trap. Onze sterke Sjouwfeurs® draaien hun hand niet om voor deze uitdaging en verhuizen met plezier uw wasmachine.

Wasmachine Verhuizen
Meubeltransport Wasmachine

Waarom uw wasmachine verhuizen door De Meubeltaxi?

De nr.1 reden om een verhuisbedrijf in te schakelen is het verhuizen van een wasmachine. Deze loodzware apparaten staan vaak op zolder en er is maar 1 route daar naartoe en dat is over de trap. Onze sterke Sjouwfeurs® draaien hun hand niet om voor deze uitdaging en verhuizen met plezier uw wasmachine.

Uw wasmachine verhuizen door De Meubeltaxi is een verstandige keuze. Onze vakbekwame verhuizers hebben de techniek en kracht om uw wasmachine over de trap te verhuizen en doen dit met beleid. Wanneer de omstandigheden dusdanig lastig zijn, omdat u een hele oude écht zware wasmachine heeft, of omdat het trapje erg krap is, dan kunnen wij ervoor kiezen om extra mankracht in te zetten om het vervoer van de wasmachine veilig te laten verlopen. Wij koppelen de wasmachine voor u af en weer aan.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Moet ik mijn wasmachine vastmaken voor de verhuizing?

Iedere wasmachine wordt nieuw geleverd met transportbouten. Deze bouten zetten de trommel vast. Wanneer de wasmachine ondersteboven wordt gezet, valt de trommel er anders namelijk uit. Bij een nieuwe wasmachine in de verpakking is dat risico wel voor te stellen. Dan is onder en boven wat minder makkelijk te onderscheiden. Zonder de verpakking zal het niet zo snel gebeuren dat de wasmachine ondersteboven komt te staan en dan is er dus ook weinig risico dat de trommel eruit valt. Het is dus niet noodzakelijk om de wasmachine vast te zetten voor de verhuizing met transportbouten.

Wasmachine over de trap verhuizen

Een wasmachine weegt al gauw meer dan 90 kilo en dat is een behoorlijk gewicht. Voor iemand in goede conditie en een paar sterke armen is het goed te doen om de wasmachine over de trap te verhuizen. De truc om een wasmachine over de trap te verhuizen, is om de wasmachine van onderen te omarmen. Hierdoor draag je de wasmachine als het ware op de borst. Dit is voor de positie beneden. Voor degene die boven staat, zijn sterke handen belangrijk om de wasmachine goed vast te houden. Blijf goed rechtop en houd de wasmachine ook goed rechtop. Op deze manier is het voor de persoon die onder staat ook het best te doen. Voordat het sjouwen begint, zorg dan eerst dat de leidingen en snoeren vast getapet zitten aan de achterkant van de wasmachine, zodat je hier niet over kunt struikelen.

Kosten van wasmachine verhuizen

De kosten van een wasmachine verhuizen bedragen €175 als deze alleen maar de trap op of af moet binnen dezelfde woning. Wij komen dan met 2 Sjouwfeurs® en zorgen dat de wasmachine wordt afgekoppeld of aangekoppeld. Voor het vervoer naar een andere locatie hangen de meerkosten af van de afstand.

Wat onze klanten zeggen

Tom

Mijdrecht

Vriendelijke en ervaren verhuizers voor een goeie prijs!


Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken en heel gezellig


Van der Mark

Noordwijk

Bij offerte: snel, meedenkend en nauwkeurig

Bij het verhuizen: netjes, beleefd, voorzichtig, doortastend en secuur