Opslag regelen

Opslag tijdens de verhuizing

Het nieuwe huis is nog niet klaar, maar u moet de oude woning wel verlaten. Wat nu? Samen met Shurgard biedt De Meubeltaxi u een fantastische oplossing.

Opslag Tijdens Verhuizing

Opslag voor mijn boedel, hoe regel ik dat?

De aannemer is nog niet klaar met het nieuwe huis. Maar de oude woning moet u wel verlaten. Wat doet u met al uw spullen?

Er zijn een aantal oplossingen:

Neem contact op met De Meubeltaxi

Indien de koper van uw oude woning flexibel is, is het misschien mogelijk om de verhuizing uit te stellen totdat de aannemer klaar is. Meldt u dit tijdig aan De Meubeltaxi, dan hebben ook de mogelijkheid flexibel te zijn in het aanpassen van de verhuisdatum.

Plaats alle bezittingen op één centrale plek in het nieuwe huis

U heeft in het nieuwe huis een grote garage. Of u heeft een aantal kamers die klaar zijn waar de aannemer niets meer hoeft te doen. Dan kunt u ervoor kiezen om alle boedel daar op te slaan totdat het huis is klaar om alles op de gewenste plek te zetten.

Huur voordelig een tijdelijke opslag ruimte

In de meeste gevallen zult u moeten wijken naar een externe opslag. In dat geval kan De Meubeltaxi u helpen met het verhuizen naar een opslag. De Meubeltaxi werkt samen met Shurgard.

Reserveer een opslagruimte bij Shurgard

Hoe werkt opslag bij de Shurgard?

Uw verhuizing met tussendoor opslag regelt u als volgt:


  1. Vraag een offerte aan bij De Meubeltaxi voor verhuizing en selecteert in stap 5 Opslag als extra dienst. Wij helpen u met het bepalen van de grootte van de opslag.
  2. Huur een opslag online bij Shurgard of bel met 0800-4100.
  3. Shurgard stuurt het huurcontract per e-mail en u ondertekend online.
  4. Op de verhuisdatum brengen wij de spullen naar de opslag. U hoeft daar niet bij aanwezig te zijn. Desgewenst zorgen wij ervoor de sleutel weer bij u terecht komt.
De voordelen van opslag bij SHURGARD

  • Ruim aanbod opslaggroottes

Ze beschikken over opslagruimte in verschillende formaten. Heeft u niet veel spullen, dan betaalt u niet voor ruimte die u niet gebruikt.

  • Veiligheid

Alle vestigingen zijn voorzien van cameratoezicht, een omheining en een persoonlijke toegangscode. U heeft uw eigen slot en sleutel tot uw opslagruimte.

  • Flexibele toegang

Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte, 7 dagen per week, waardoor u dus altijd bij uw spullen kunt

  • Vooruitplannen is niet nodig

U huurt volledig flexibel met een opzegtermijn van maar 15 dagen.

Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!


nl_NL_formalDutch