Elektrische Trappenloper Meubeltaxi

Elektrische traploper

Een elektrische traploper of elektrische trappenklimmer kan

zware objecten over de trap verhuizen. In situaties waar een verhuislift of hijskraan niet inzetbaar is, kan dit bijzonder handige apparaat dan uitkomst bieden bij uw uitdagende verhuizing.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Waarom verhuizen met een elektrische traploper van De Meubeltaxi?

Wij zijn 1 van de weinige verhuisbedrijven in Nederland die beschikken over een elektrische traploper. Wij hebben kennis over de inzet van dit apparaat en ervaring met de werking hiervan. De elektrische traploper zetten wij in bij het verhuizen van piano’s, koelkasten, kluizen, jukeboxen en grote kasten.

Hoe werkt een elektrische traploper?

De traploper loopt zelf de trap op en af en zet dus als het ware stapjes. Het is een grote steekwagen waarop het te verhuizen object op vastgebonden wordt. De grote wielen hebben een blokkering waardoor ze maar 1 kant op kunnen rollen op de trap. Het kan dus niet gebeuren dat ze terugrollen. De Sjouwfeur houdt de steekwagen boven vast en kan deze met knopjes bedienen waardoor het traploopsysteem in werking treedt. De traploper kan een gewicht dragen tot 250 kilo en heeft wel veel ruimte nodig om te kunnen werken. Hierdoor is inzet in een gewoon woonhuis over het algemeen niet mogelijk.

Kosten elektrische traploper

De kosten voor de inzet van een elektrische traploper bedragen €200. Dit zijn de kosten die u betaalt voor dit bijzondere hulpmiddel en hier komen de kosten voor inzet van onze Sjouwfeurs® dan nog bij. Een elektrische traploper biedt uitkomst in uitzonderlijke situaties en maakt veilig transport van bijzondere objecten mogelijk.

Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!


nl_NL_formalDutch