Handyman service


Onze handyman kan alle kleine montageklusjes die komen kijken bij een verhuizing voor u oplossen. Van de kledingkast demonteren en monteren tot het ophangen van de tv aan de muur.

Handyman

Welke handyman klussen kan De Meubeltaxi verzorgen?

Kledingkast


Het demonteren en monteren van een kledingkast is een veel geziene opdracht bij verhuizingen. Kledingkasten zitten volgens een bepaalde logica in elkaar. Als je deze dus vaker hebt gemonteerd, dan weet je hoe je dit aan moet vliegen en gaat het vlotter. Kledingkasten met scharnierdeuren en met schuifdeuren en kledingkasten die aan de muur zijn bevestigd.

Wasmachine

De wasmachine moet altijd even afgekoppeld en weer aangekoppeld worden. Dit is een standaard activiteit tijdens een verhuizing die meestal geen handyman vereist. Heeft u een wasmachine die vast is gezet met een waterpomptang, of die geen stekker heeft? Dan is de handyman service wel vereist.

TV-beugel

De handyman haalt de beugel van de muur en kan deze in de nieuwe woning weer aan de muur hangen. Hij doet dit waterpas en indien gewenst op dezelfde hoogte.

Lampen ophangen


In de oude woning kunnen wij de lampen van het plafond halen. Montage in de nieuwe woning is mogelijk, mits een lichtpunt aanwezig is. Is dit niet het geval, dan zal er een elektricien aan te pas moeten komen.

Wandmeubels

Heeft u een grote wandkast aan de muur hangen? De handyman kan deze zorgvuldig demonteren. In de nieuwe woning hangen wij de wandkast weer waar u hem wenst. In dezelfde verhouding als hoe deze hing in de oude woning.

Bed

Montagewerk aan een eenvoudig ledikant is zo gepiept voor de handyman. Meer tijd kan er gaan zitten in hoogslapers en complete bedhuisjes. Onze handyman krijgt het voor elkaar.

Overig montagewerk


Het demonteren van tafelpoten, of poten van de bank. Het ophangen van lijsten aan de muur. Allerhande kleine klusjes waarbij handigheid en goed gereedschap nodig zijn.

nl_NL_formalDutch