Bed verhuizen


Er gaat niets boven je eigen bed. Dus het verhuizen van dat bed mag met de nodige zorg gebeuren. Zware bedden, grote bedden, over de trap of buitenom en met de inzet van onze montagevaardigheden.

Meubeltransport Bed Verhuizen

Waarom uw bed verhuizen door De Meubeltaxi?

Laten we die bedden extra zwaar maken; zullen ze hebben gedacht in de beddenindustrie. En dat maakt het steeds lastiger om een bed te verhuizen. Naast spierkracht is daar inzicht voor nodig en kunnen hulpmiddelen het verhuizen van een bed ook een stuk vereenvoudigen.

De verhuisspecialist van De Meubeltaxi beoordeelt de omstandigheden waarin het bed vervoerd moet worden en trekt een plan hoe dit uit te voeren. Er komen sterke en vakkundige Sjouwfeurs® om dit doordachte plan uit te voeren met de nodige hulpmiddelen.


Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Hoe kan ik mijn matras beschermen tijdens de verhuizing?

Het is mogelijk om hiervoor een matrashoes te kopen. Dit kan online of bij een bouwmarkt. Het gaat om een plastic hoes die makkelijk scheurt. Wij zijn daar dan ook niet heel enthousiast over. Bij De Meubeltaxi hebben we textielen matrashoezen om uw matras te beschermen tijdens de verhuizing. De textielen matrashoes gaat om de matras en wordt dichtgeritst. Er zitten draaglussen aan de hoes om de matras makkelijker te tillen.

Moet ik mijn bedframe demonteren voordat ik het verhuis?

Als het niet door de deur past, dan is het antwoord uiteraard ja. Ook als het wel past, kan het raadzaam zijn om het bedframe toch te demonteren. Omdat een bedframe meestal geen kruisverbindingen heeft, is het erg instabiel om in zijn geheel te verhuizen. Gevolg is dat het makkelijk kan beschadigen. Bij elektrische boxsprings is het mogelijk om de motor te verwijderen en vaak ook om het metalen frame onder de box te verwijderen. Bij zware bedden die over de trap verhuisd worden, is het raadzaam dit te doen. Dit voorkomt beschadiging aan het trapportaal.

Moet ik professionele verhuizers inschakelen om mijn bed te verhuizen?

Wanneer het bed het waard is, of als de omstandigheden het verhuizen lastig maken, dan is het raadzaam hiervoor een professionele verhuizer in te schakelen. Wanneer het bed niet over de trap hoeft, dan zou u het eventueel zelf met behulp van een hondje kunnen vervoeren. Zorg dan wel voor een degelijk hondje waarmee u over drempels kunt. Wij maken vaak gebruik van onze ‘pianohond’ voor het vervoeren van boxsprings, omdat we hiermee heel eenvoudig over drempels kunnen.

Kosten bed verhuizen

Het verhuizen van uw bed zal kosten vanaf €175 bij inzet van 2 Sjouwfeurs®. Dit loopt op als wij het bed moeten inpakken, er speciale hulpmiddelen nodig zijn en de reisafstand oploopt. Indien u zelf een handje kunt helpen, kan inzet van 1 Sjouwfeur® volstaan en is inzet mogelijk vanaf €100 mits ons agenda ruimte biedt.

Wat onze klanten zeggen

Kant

Lisse

Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam, kortom een aanrader.


Van der Wijk

Bleiswijk

goede communicatie en zeer vakkundig


De Jong

Amsterdam

Heel prettig, haalt veel werk uit handen en gaan netjes te werk.