Bed verhuizen


Er gaat niets boven je eigen bed. Dus het verhuizen van dat bed mag met de nodige zorg gebeuren. Zware bedden, grote bedden, over de trap of buitenom en met de inzet van onze montagevaardigheden.

De kosten voor een bed verhuizen

Het verhuizen van uw bed zal kosten vanaf €175 bij inzet van 2 Sjouwfeurs®. Dit loopt op als wij het bed moeten inpakken, er speciale hulpmiddelen nodig zijn en de reisafstand oploopt. Indien u zelf een handje kunt helpen, kan inzet van 1 Sjouwfeur® volstaan en is inzet mogelijk vanaf €100 mits ons agenda ruimte biedt.

Hoe kies ik het juiste verhuisbedrijf voor mijn bed?

Wanneer u zoekt naar de meest voordelige optie om een bed te verhuizen, kun je overwegen om platforms te raadplegen of op Marktplaats te kijken. Maar vind je het essentieel dat het verhuizen van jouw bed vakkundig en zorgvuldig wordt uitgevoerd door een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zijn beloftes waarmaakt? Dan bent u bij De Meubeltaxi aan het juiste adres!


bed verhuizen rotterdam

Waarom uw bed verhuizen door De Meubeltaxi?

Laten we die bedden extra zwaar maken; zullen ze hebben gedacht in de beddenindustrie. En dat maakt het steeds lastiger om een bed te verhuizen. Naast spierkracht is daar inzicht voor nodig en kunnen hulpmiddelen het verhuizen van een bed ook een stuk vereenvoudigen.

De verhuisspecialist van De Meubeltaxi beoordeelt de omstandigheden waarin het bed vervoerd moet worden en trekt een plan hoe dit uit te voeren. Er komen sterke en vakkundige Sjouwfeurs® om dit doordachte plan uit te voeren met de nodige hulpmiddelen.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Moet ik professionele verhuizers inschakelen om mijn bed te verhuizen?

Wanneer het bed het waard is, of als de omstandigheden het verhuizen lastig maken, dan is het raadzaam hiervoor een professionele verhuizer in te schakelen of een elektrische traploper. Wanneer het bed niet over de trap hoeft, dan zou u het eventueel zelf met behulp van een hondje kunnen vervoeren. Zorg dan wel voor een degelijk hondje waarmee u over drempels kunt. Wij maken vaak gebruik van onze ‘pianohond’ voor het vervoeren van boxsprings, omdat we hiermee heel eenvoudig over drempels kunnen.

Hoe gaat De Meubeltaxi om met het demonteren en monteren van het bed?

Bij De Meubeltaxi nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het demonteren van uw bed in uw oude woning en de montage ervan in de nieuwe. Ons deskundige team heeft ervaring met verschillende soorten bed constructies en zorgt voor het veilig uit elkaar halen, transporteren en weer in elkaar zetten van uw bed. 

Hoe beschermt De Meubeltaxi mijn matras tijdens de verhuizing?

Uw matras wordt met de grootste zorg behandeld tijdens het verhuizen van het bed. We gebruiken speciale matrashoezen om het te beschermen tegen vuil, vocht en schade tijdens het transport. De Meubeltaxi heeft tal van inpakmaterialen! Ons team tilt en verplaatst uw matras op een manier die de structuur niet belast, en we zorgen ervoor dat het in perfecte staat op uw nieuwe adres aankomt. 

Moet ik mijn bed demonteren voordat ik het verhuis?

Als het bed niet door de deur past, dan is het antwoord uiteraard ja. Ook als het wel past, kan het raadzaam zijn om het bedframe toch te demonteren. Omdat een bedframe meestal geen kruisverbindingen heeft, is het erg instabiel om het bed in zijn geheel te verhuizen. Gevolg is dat het makkelijk kan beschadigen. Bij elektrische boxsprings is het mogelijk om de motor te verwijderen en vaak ook om het metalen frame onder de box te verwijderen. Bij zware bedden die over de trap verhuisd worden, is het raadzaam dit te doen. Dit voorkomt beschadiging aan het trapportaal.

Wat als mijn bed speciale instructies heeft?

Als uw bed speciale behandeling vereist, zoals specifieke instructies of gereedschappen, vragen we u om deze informatie vooraf met ons te delen. De Meubeltaxi zorgt ervoor dat we volledig voorbereid zijn om aan deze specifieke eisen te voldoen, waardoor de integriteit van uw bed gedurende het hele proces behouden blijft.

Wat onze klanten zeggen

Kant

Lisse

Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam, kortom een aanrader.


Van der Wijk

Bleiswijk

goede communicatie en zeer vakkundig


De Jong

Amsterdam

Heel prettig, haalt veel werk uit handen en gaan netjes te werk.


FAQ voor bed verhuizen

Moet ik zelf mijn bed demonteren voordat het wordt verhuisd?

Het hangt af van je voorkeur en de complexiteit van het bed. We bieden de mogelijkheid om je bed te demonteren als je dat wenst. Ons team kan je adviseren over de beste aanpak op basis van het type bed. 

Wordt mijn matras ook verhuisd door De Meubeltaxi?

Ja, we kunnen ook je matras veilig verhuizen. We zorgen ervoor dat je matras wordt beschermd tijdens de verhuizing om schade te voorkomen. 

Hoe kan ik mijn beddengoed en kussens het beste voorbereiden voor de verhuizing?

Om je beddengoed en kussens goed voor te bereiden, raden we aan om ze in schone en stevige verhuisdozen te plaatsen. Dit beschermt ze tijdens het transport en houdt ze fris voor gebruik in je nieuwe locatie. 


Waar verhuist verhuisbedrijf De Meubeltaxi?


Wij verhuizen binnen Amsterdam en omgeving, dus ook in bijvoorbeeld Aalsmeer, Muiden en Badhoevedorp. Ons verhuisbedrijf is naast Amsterdam beschikbaar in de hele Randstad. Ook als u verhuist vanuit de provincie naar Amsterdam, of verhuist vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Duitsland, België of Frankrijk, dan is De Meubeltaxi uw verhuisbedrijf.
nl_NL_formalDutch