Verhuizen Met Hijskraan

Verhuizen met hijskraan

Wanneer het écht niet anders kan, dan biedt een hijskraan redding. Voor het verhuizen van een piano over het huis heen. Of een granieten keukenblad naar de 20e verdieping. Een hijskraan is een machtig hulpmiddel dat uw grootste verhuisuitdagingen aan kan.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Waarom verhuizen met een hijskraan van De Meubeltaxi?

Verhuizen vereist een goede voorbereiding. De hijskraan doet het zware werk buiten, maar binnen in de woning moet er natuurlijk ook wat gebeuren. Daar is de inzet van onze vakkundige Sjouwfeurs® dan een uitkomst. Daarbij komt wel kijken dat hij een hoop ruimte nodig heeft en dit betekent soms dat de straat wordt geblokkeerd. Gemeentes verlangen dan dat er een ontheffing wordt aangevraagd. Onze verhuisspecialist kijkt samen met u naar wat er moet gebeuren en op welke manieren dit opgelost kan worden. Wanneer deze manier van verhuizen de beste keuze biedt, regelt De Meubeltaxi alles van A tot Z.

Is verhuizen met een hijskraan geschikt voor moeilijk

bereikbare locaties of hogere verdiepingen?

Ja, bij uitstek is een deze daarvoor geschikt. Met een mobiele hijskraan is een afstand van 45 meter te overbruggen en kom je zonder problemen bij de 20e verdieping. Tot de top is natuurlijk mogelijk, maar bij zo’n 60 tot 80 meter is het wel gedaan. Dan is een torenkraan nodig en deze moet speciaal opgebouwd worden. De kosten hiervoor stijgen heel hard.De voordelen van een hijskraan

  • Objecten zwaarder dan 400kg verplaatsen - een verhuislift is beperkt tot een gewicht van 400 kg.
  • Kan over een huis heen hijsen - het object past soms niet aan de voorkant door het raam, met een hijskraan kan je objecten over het huis heen tillen.
  • Hoger dan de 9e etage - een verhuislift komt maximaal door tot de 9e. Een hijskraan kan zelfs tot de 20e etage komen.

Hoeveel kost verhuizen met een hijskraan?

De kosten voor het verhuizen met een hijskraan en inzet van Sjouwfeurs® beginnen bij €750 en lopen op al naar gelang de moeilijkheid en duur van de verhuisopdracht. Neem contact op met onze verhuisspecialist om uw verhuisuitdaging door te spreken. U krijgt van ons een verhuisofferte op maat.

Is het verhuizen met een hijskraan verzekerd?

De activiteiten zijn verzekerd en vallen onder een bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering. Het te verhuizen object is tijdens het hijsen niet verzekerd. Dit dient u zelf bij uw verzekering aan te melden.

Verhuizen

Sinds 2008

Wat begon als een studentbedrijfje is uitgegroeid tot het beste beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.
Verhuisbedrijf

De Meubeltaxi 2023

Onze verhuizers zijn compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het verhuisbedrijf. Gaat u verhuizen, dan kunt u altijd op De Meubeltaxi rekenen!


nl_NL_formalDutch