Bank verhuizen


Grote banken, kleine banken, stop ze in De Meubeltaxi! Laat uw bank professioneel verhuizen door de Sjouwfeurs® van De Meubeltaxi.

Bank Verhuizen

Waarom uw bank verhuizen door De Meubeltaxi?

Laat uw bank verhuizen door De Meubeltaxi als de bank het waard is om professioneel vervoerd te worden, of als de omstandigheden zo lastig zijn dat u hier een vakkundige verhuizer bij nodig heeft.

Uw mooie design bank is in goede handen bij onze Sjouwfeurs®. Wij pakken de bank netjes in zodat deze veilig en zonder schade verhuisd kan worden. Als de bank een hoogteverschil moet overwinnen, dan kunnen onze verhuizers dit met zorg over de trap doen. Wanneer dit niet past, of onverstandig is, dan kunnen wij buitenom werken met eventuele hulp van een verhuislift of hijskraan.


Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Hoe kan ik mijn bank verhuizen?

Toen uw bank nieuw binnenkwam, zat deze goed ingepakt met karton en dik plastic. Die manier van inpakken wilt u zo dicht mogelijk benaderen. Scherm de hoeken af met stukken karton en gebruik dekens om de bank in te pakken. Met een rol plasticfolie kunt u de bank vervolgens insealen. Wanneer de poten van de bank kwetsbaar zijn, dan kunt u deze verwijderen voor de verhuizing. U kunt de bank ook door De Meubeltaxi laten inpakken. Wij doen dit met verhuisdekens en plasticfolie.

Hoe verhuis ik een bank naar een andere locatie?

Als het mogelijk is de bank op een hondje te verhuizen, dan is dit makkelijkste manier; rollen maar! Til de bank aan 1 kant op en schuif het hondje eronder in het midden van de bank. Let er wel op dat dit geen zacht of zwak gedeelte is. De rug van de bank bijvoorbeeld is niet altijd sterk genoeg en kan dan breken. Wanneer u de bocht om moet in een halletje bijvoorbeeld, leg dan een deken op de grond. Hier kunt u de bank recht overeind op zetten en vervolgens schuiven door aan de deken te trekken. Als de bank niet door de deuropening past, kantel deze dan even, zodat eerst de bovenkant erdoor gaat en vervolgens de onderkant.

Hoe kies ik de juiste verhuisdienst voor mijn bank?

Wanneer het u gaat om de goedkoopste manier om een bank te verhuizen, ga dan op zoek naar een platform, of kijk op marktplaats. Is het belangrijk voor u dat het verhuizen van uw bank vakkundig wordt uitgevoerd door een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt? Dan zit u goed bij De Meubeltaxi!

Kosten van bank verhuizen

De kosten hangen af van de omstandigheden. Indien u zelf een handje kunt helpen, dan zou het mogelijk zijn vanaf €100. Indien er 2 Sjouwfeurs® nodig zijn voor het verhuizen van uw bank, dan kunt u rekening houden met kosten vanaf €175.

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede ervaring. We zijn heel goed en vakkundig geholpen door het team!


Jochem

Hilversum

Heel fijn, zeer behulpzaam en vriendelijk!


Gerard

Ter Aar

Hele aardige gasten, weten van aanpakken en denken mee. Super ervaring mee.