Bank verhuizen


Grote banken, kleine banken, stop ze in De Meubeltaxi! Laat uw bank verhuizen in Rotterdam vanaf €50!

Kosten van een bank verhuizen

In Rotterdam bieden wij een zeer voordelig tarief vanaf €50 voor het verhuizen van uw bank. Wij vragen uw medewerking en beetje flexibiliteit en dan kunnen we samen de kosten van een bank verhuizen een beetje in de hand houden. Bekijk hier de tarieven.

Hoe kies ik de juiste verhuisdienst voor mijn bank?

Is het belangrijk voor u dat het verhuizen van uw bank vakkundig wordt uitgevoerd door een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt? Dan zit u goed bij De Meubeltaxi! Wij zijn geen platform dat de dienst uitbesteed aan een willekeurig koeriersbedrijf. Kies daarom voor de betrouwbaarheid van De Meubeltaxi.

Bank Verhuizen

Waarom uw bank verhuizen door De Meubeltaxi?

Omdat wij onze afspraken nakomen! Met 15 jaar ervaring weten wij alles van het opzetten van een slimme logistiek.

Bespaar op hoge kosten bij het verhuizen van uw bank en schakel De Meubeltaxi in als taxi voor uw meubels!

In Rotterdam bieden wij onze dienstverlening aan voor het scherpe tarief vanaf €50!

U ontvangt een dag voor het transport van ons een sms met het tijdvak. U kunt ervoor kiezen om de bank op de stoep klaar te zetten, of om deze binnen op te laten halen. U helpt de chauffeur een handje met laden en lossen en wij zorgen dat de bank in de verhuiswagen (met laadklep) komt te staan afgeschermd met verhuisdekens.

Wij zijn verzekerd en gecertificeerd bij:

Tips voor het verhuizen van jouw bank!

Als het mogelijk is de bank op een hondje te verhuizen, dan is dit makkelijkste manier; rollen maar! Til de bank aan 1 kant op en schuif het hondje eronder in het midden van de bank. Let er wel op dat dit geen zacht of zwak gedeelte is. De rug van de bank bijvoorbeeld is niet altijd sterk genoeg en kan dan breken. Wanneer u de bocht om moet in een halletje bijvoorbeeld, leg dan een deken op de grond. Hier kunt u de bank recht overeind op zetten en vervolgens schuiven door aan de deken te trekken. Als de bank niet door de deuropening past, kantel deze dan even, zodat eerst de bovenkant erdoor gaat en vervolgens de onderkant.

Hoe kan ik mijn bank verhuizen?

Toen uw bank nieuw binnenkwam, zat deze goed ingepakt met karton en dik plastic. Die manier van inpakken wilt u zo dicht mogelijk benaderen. Scherm de hoeken af met stukken karton en gebruik dekens om de bank in te pakken. Met een rol plasticfolie kunt u de bank vervolgens insealen. Wanneer de poten van de bank kwetsbaar zijn, dan kunt u deze verwijderen voor de verhuizing. U kunt de bank ook door De Meubeltaxi laten inpakken. Wij doen dit met verhuisdekens en plasticfolie.

Hoe verhuis ik een bank naar een andere locatie?

Als het mogelijk is de bank op een hondje te verhuizen, dan is dit makkelijkste manier; rollen maar! Til de bank aan 1 kant op en schuif het hondje eronder in het midden van de bank. Let er wel op dat dit geen zacht of zwak gedeelte is. De rug van de bank bijvoorbeeld is niet altijd sterk genoeg en kan dan breken. Wanneer u de bocht om moet in een halletje bijvoorbeeld, leg dan een deken op de grond. Hier kunt u de bank recht overeind op zetten en vervolgens schuiven door aan de deken te trekken. Als de bank niet door de deuropening past, kantel deze dan even, zodat eerst de bovenkant erdoor gaat en vervolgens de onderkant.

Waar kan ik een verhuislift huren?

Bij De Meubeltaxi maken we uw verhuizing gemakkelijker met de optie om een verhuislift te huren, ideaal voor het verplaatsen van zware of omvangrijke items naar hogere etages. Onze verhuisliften zijn beschikbaar voor verschillende soorten gebouwen en situaties, en worden bediend door ons team van getrainde professionals om maximale veiligheid en efficiëntie te garanderen

Een complete verhuizing laten uitvoeren

Bij De Meubeltaxi nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor uw verhuizing, waardoor u de stress en hectiek van deze dag kunt vermijden. Ons team verzorgt alles: van het zorgvuldig inpakken van uw spullen, het deskundig demonteren en monteren van meubilair, tot het veilig transporteren van uw bezittingen naar uw nieuwe bestemming. We zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en expertise om elke uitdaging aan te gaan, en we bieden een verzekering om de veiligheid van uw eigendommen te garanderen. Vraag een complete offerte voor een verhuizing aan!

Andere transporten diensten van de meubeltaxi!

Naast het verhuizen van een bank biedt de meubeltaxi ook andere verhuizingen aan, zoals het verhuizen van een bed, kast of wasmachine. Ook hebben ze een verhuisservice die het verhuizen van een piano aanbiedt.

Wat onze klanten zeggen

Zeer goede ervaring. We zijn heel goed en vakkundig geholpen door het team!


Jochem

Hilversum

Heel fijn, zeer behulpzaam en vriendelijk!


Gerard

Ter Aar

Hele aardige gasten, weten van aanpakken en denken mee. Super ervaring mee.


FAQ voor een bank verhuizen met de Meubeltaxi

Hoe zorgt De Meubeltaxi ervoor dat mijn bank veilig wordt verhuisd?

Bij De Meubeltaxi behandelen we uw bank met uiterste zorg. We gebruiken speciale beschermhoezen en stevige verpakkingen om schade tijdens het transport te voorkomen. Ons ervaren team weet precies hoe ze uw bank veilig moeten optillen, dragen en plaatsen, waarbij ze de juiste technieken en hulpmiddelen gebruiken om de integriteit ervan te behouden.

Wat als mijn bank niet door de deur of het trappenhuis past?

Geen zorgen, dit is een veelvoorkomend probleem waar De Meubeltaxi ervaring mee heeft. We kunnen de poten van de bank verwijderen voor extra ruimte of gebruik maken van een verhuislift om de bank via een raam of balkon te verplaatsen. Ons team beoordeelt de situatie en kiest de veiligste en meest efficiënte methode voor de klus.

Moet ik mijn bank zelf voorbereiden op de verhuizing?

Terwijl u de kussens en losse delen kunt verwijderen en inpakken, zal ons team van De Meubeltaxi de rest verzorgen. Wij zorgen voor het veilig verpakken en voorbereiden van de bank voor transport. Als u specifieke zorgen of instructies heeft, kunt u dit vooraf met ons bespreken, zodat we aan al uw behoeften kunnen voldoen en een zorgeloze ervaring kunnen garanderen.


Waar vervoeren wij uw bank?


Voor het goedkoop vervoeren van uw bank, bieden wij onze dienstverlening in Rotterdam aan vanaf €50. Onze dienstverlening is beschikbaar in de gehele Randstad.
nl_NL_formalDutch